PC zamrzavanje

poruka: 8
|
čitano: 1.716
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
PC zamrzavanje

Upalim PC,i kad se sve ocita i dode do destkopa,nakon dvije min mi se cijeli zamrzne i onda se pojavi plavi ekran i pise kao da gasi pc kao da ga zastiti tak nesto.System has detect problem.....Nist ne radim na njemu,ni jedan program ili igrica nije upaljena samo se zamrzne,a nekad mi se uopce nece slika prikazat.Probo sam ga ocistit i radio je nest sitno i onda se opet poceo blokirat,pa sam opet odlucio ocistiti al bez uspjeha.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PC zamrzavanje
cale kaže...

Upalim PC,i kad se sve ocita i dode do destkopa,nakon dvije min mi se cijeli zamrzne i onda se pojavi plavi ekran i pise kao da gasi pc kao da ga zastiti tak nesto.System has detect problem.....Nist ne radim na njemu,ni jedan program ili igrica nije upaljena samo se zamrzne,a nekad mi se uopce nece slika prikazat.Probo sam ga ocistit i radio je nest sitno i onda se opet poceo blokirat,pa sam opet odlucio ocistiti al bez uspjeha.

Provaj ga vratiti na neko vrijeme

Start-All Programs-Accessories-System Tools-System Restore vrati ga 2-3 dana unazad javi jel ti uspjelo...samo moras bit jako jako brz Smijeh

Koji ti je antivirus instaliran? i koja ti je konfa

16 godina

nema sanse da mogu taj system tool restore koristit.

Nemam antivirus.

Graficka je radeonova 512 mb

Procesor dual core 2.1

1 GB rama

ne znam tocno jer ne mogu na kompjuter pa da vidim tocno kak se zovu kompomente.

16 godina
PC zamrzavanje

Vadi jedan po jedan ram,malo s njima kombiniraj u različite slotove jer ili je otiša ram ili utor pa vidi.

Kako vidiš gori li svitlo u živideru ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prije nego kaj ti se windowsi pocnu bootat stisni F8 i u izborniku odaberi "Last known good configuration" - meni pomoglo par puta, probaj, nis te ne kosta...

16 godina
neaktivan
cale kaže...

nema sanse da mogu taj system tool restore koristit.

Nemam antivirus.

Graficka je radeonova 512 mb

Procesor dual core 2.1

1 GB rama

ne znam tocno jer ne mogu na kompjuter pa da vidim tocno kak se zovu kompomente.

pri bootanju, tipka F8(neko naveo vec gore)...i idi u "safe mode with networking" i rijesi si prvo taj AV neki...pa skeniraj time, mozda pomogne..

Pretvarat cu se da nemam potpis.
16 godina
PC zamrzavanje

ok probat cu tako s f8

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC zamrzavanje

sto ti točno pise kad ti se pojavi plavi ekran....

a kad bi mogao uci u safe mode pa da u sistemu pod napredno error reporting ugasis da ti ne prikazuje greske...

a znas kakav sam ja imao slucaj slican, isto mi se to pojavi kad ude u win, i jedan uredaj mi nije bio dobro ustekan,

pa probaj sve stvari iskopcat i dobro stavit.. tko zna mozda pomogne..

*-*
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice