Kao sto naslov teme kaze komp mi se prilikom stiskanja power tipke i prije mogucnosti ulaska u bios restarta i ulazi u konstantni reboot loop i jedino rijesenje je iskljucit iz struje,izvadit bateriju iz maticne i ostavit tako 15-20min i onda su velike sanse da ce se normalno pokrenut i dalje se mogu normalno sluzit kompom do iduceg pojavljivanja boot loopa koje se ne desava prilikom svakog paljenja...Maticna je gigabyte ga-z68x-ud3p-b3 i citao sam po forumima da se dosta javlja ljudima taj problem sa tom maticnom,procesor je i5 2500k.Problem se javlja i na stock brzinama i prilikom clockanja.Dao sam maticnu u microline i covjeku u servisu se problem ne manefistira nazalost posto to nije konstantna pojava nego povremena.Znam da ovdje ima ekipe sa ogromnim iskustvom pa mozda netko moze pomoc......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mom frendu se to desava trenutno na fatal1ty p67 performance ploci od asrocka i u linksu su mu rekli kad god dode da ce mu je zamijeniti novom(pod garom je) jer nekaj nevalja na maticnoj!eto prenosiim frendov slucaj a koji tocno dio nevalja nezna ni on sam! inace taj problem ima od kad je upalio prvi put komp, identicni problem kao i kod tebe...LP
Meni su u microlineu takodjer rekli da cu dobit novu jer je pod garancijom ali problem je sto covjek u servisu mora utvrdit gresku/kvar da bi mi dali novu a prokletinja sad radi super kao sto je i meni radila super tjedan dana pa onda pocne ludit pa jedan dan normalno pa dva dana ne......windowsi 7 nemogu bit uzrok posto se reboota prije biosa zar ne?Ma vise neznam sto da mislim.......
Meni su u microlineu takodjer rekli da cu dobit novu jer je pod garancijom ali problem je sto covjek u servisu mora utvrdit gresku/kvar da bi mi dali novu a prokletinja sad radi super kao sto je i meni radila super tjedan dana pa onda pocne ludit pa jedan dan normalno pa dva dana ne......windowsi 7 nemogu bit uzrok posto se reboota prije biosa zar ne?Ma vise neznam sto da mislim.......
naravno da ne!!a gle sad neznam kako je s tim random problemima jer njih je stvarno tesko utvrditi zbog nedostatka vremena/volje servisa ili neceg treceg...nis napravi se lud odnesi im plocu okreni se i reci im kad rijesite problem javite mi!LP
Ma covjek u servisu je neki fantastican lik sam mi je rekao da ostavim maticnu bar do petka nakon sto sam mu objasnio detaljno kako se taj problem manifestira.Samo da on dozivi isto to sto i ja pa da se problem rijesi i da mogu nastavit sa gejmanjem.......
Problem je bio u maticnoj,eto posto nitko nije znao odgovor niti kako pomoc sad znate za moguce buduce upite drugih forumasa......
Problem rijesen novom maticnom na kojoj se problem ne manefestira,i napomena da postoji mogucnost da vam u servisu maticna bude radila normalno posto je nazalost u pitanju random event...LOL