Pc se neće upaliti crni ekran, ne vrti cpu fan

poruka: 5
|
čitano: 981
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
U zadnje vrjeme pc se nikako neće upaliti pritiskom na dugme ventilatori napajanja i grafičke rade ali ventilator od procesora ne mrda kad 5-6 puta za redom sve rastavim i ponovno sastavim i resetiram bios nekako upali i radi dobro sve dok ga ne ugasim a kad ga ugasim opet muke oko paljenja nekad ga ponovno rastavim i sastsvim deset puta i neće upaliti samo crni ekran konfiguracija pod moj pc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Pc se neće upaliti crni ekran, ne vrti cpu fan
Ploca ili cpu cooler ne valjaju, trebao bi prvo probati s drugim coolerom jer ak on ne vrti bios mu ne dopusta pokretanje!lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina

ili napajanje.. pošto MBO kontrolira sve, pdjednako moguće. Mada pošto ponekad proradi.. možda samo kontakti, možda pogrešne postavke u BIOSu kao OC..

-sve se kvari, dio problema je soft. Prvi korak, otkriti uzrok, eliminacijom. Odspojiš sve, spojiš samo minimum za paljenje (sve znači SVE, npr i front usb.. hdd.. jer svaki od konektora može biti uzrok, pad napona.. ako imaš onboard, tad i VGA makneš..). I tad vidš gdje je problem tj ako je u MBO-PS znat ćeš (može i bez RAMa, beep.. pa jedan keks itd..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

Spojio sam ovo napajanje na drugu ploču sa drugim procesorom i hladnjakom i isti problem jednom upali pc normalno i kad ga ugasim više nema šanse upaliti ali čudno je to što kad uspijem upaliti pc sa ovim napajanjem on radi potpuno normalno sve dok ga ne ugasiš bilo to sat vremena ili 10 dana  i kad ga ugasiš to su velike muke da ga opet uspijem upaliti svi naponi na izlazu napajanja su ok bez opterećenja izmjerio sam multimetrom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kupi novo napajanje prije nego to spali neku komponentu :)

Vjerojatno je jedan od spojeva ili el. komponenti u napajanju neispravno... Ako se kužiš, otvori ga i traži problem.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice