Pc se gasi i pali - nema slike!!

poruka: 5
|
čitano: 1.104
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pozdrav, prije sam htio zamijeniti na starijem kucistu cd ladice al ona druga ne radi, baca neki error da je neispravan hardware. I nista idem stavit nazad stari i nema vise slike, pali se normalno ali nema slike. Probao odstekatbi ista situacija. Nakon toga sam izvadio ram i bateriju i nazad stavio i sad kad ga upalim on se nakon par sekundi ugasi i ponovno pali isto bez slike... zna mozda netko di je problem? Hvala!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Odspoji sva nepotrebane komponente, i vidi da li se može upaliti i dobiti slika, provjeri da li su svi pinovi na matičnoj lijepo ulegli, također takav problem se može desiti kod problema sa biosom npr. kod nekih mbo nakon 3-4 nagla restarta kompa npr nestankom  struje ili gašenjem iza na napajanju tada komp automatski krene restore backup biosa i ako se tada slučajno prekine proces tada se dobije problem kao kod tebe pa je tada potrebno manualno napraviti restore biosa (to se odnosi na matične sa dualbiosom)

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 1:35 (jigsaw5063).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Pc se gasi i pali - nema slike!!
Resetirao sam sad bios sa spajalicom i vise se ne pali i gasi sam od sebe ali i dalje nema slike.. ne znam nije mi jasno zbog cega se to dogodilo

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Pc se gasi i pali - nema slike!!
Resetirao sam sad bios sa spajalicom i vise se ne pali i gasi sam od sebe ali i dalje nema slike.. ne znam nije mi jasno zbog cega se to dogodilo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nema ti druge nego gledati gdje je krivac u hardveru jer ne možeš znati šta je u pitanju, spoji monitor na integrisanu gpu, mijenjaj slotove za ram, posudi ramove od nekog za koje znaš da su ispravni, probaj sa drugim napajanjem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice