Opasnost MS Industrial proizvodi!

poruka: 47
|
čitano: 14.337
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Opasnost MS Industrial proizvodi!
smak420 kaže...

Pa da...nažalost tehnologija ide, al proizvodnja na našim prostorima je iz prošlog stoljeća...

taman za pentium 4 pa piči po solitare

Kao sto je vec jedan napisao, oni ti proizvode sve iskljucivo u Kini. Mislim kao i ostali ali ipak ima i u toj Kini razlika.

Znam za to tocno jer sam radio pored njih i bio dobar s par od njih koji tamo rade.

Sto od MS valja su jedino LCD-ovi i klime 

12 godina
neaktivan

Kina je globalno najveci proizvođač svega.  Naravno da sa slabije plaćenom radnom snagom mogu biti toliko konkurentni te prodavati jeftinije nego što drugi proizvode. Nemam taj kompleks kinesko - loše niti njemačko-odlično.  Kina ima snagu, moć, tehnologiju i znanje da bude lider u proizvodnji.

Kritika ide domaćoj fuš radnji tj sklapanju kineskih komponenti, koje i nemoraju biti loše..

Sutra cu okinuti sliku napajanja iznutra...šokirao sam se...

izgleda kao da je sklapano pred kraj radnog vremena, u žurbi.  Ispalo je par zalemljenih komadića metala sa ploče.

noob al volim učit
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

CPU CORE 1,232 V

MEMORY CONTROLLER 1,088 V

+3.3V 2,896 V

+5V 4,946 V

+12V 12,032 V

-12V (4,992) V

-5V (7,808) V

+5V HIGH THRESHOLD 4,919 V

CMOS BATTERY 3,264 V

noob al volim učit
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Dobro je pa sam to bacio, navodno prodavač je tvrdio da je to 500w snage napajanje, a nigdje i ne piše koliko. Ima na 12v tračnici (rail) samo 12 A maksimalni load (snagu) sto je zaista smiješno. Koliko znam ms je firma iz hrvatske negdje u zagrebu proizvodi za balkansko trziste. Ne kazem da ostali proizvodi ne valjaju ali od napojnih njihovih se treba cuvati. Ja sam kroz tri dana otisao i kupio siverstone 500w dao dodatne pare i rijesio problem jer ta napojna ako ima 500w snagu mora imati najmanje 2x6pin za napajanje graficke sto ova nije imala.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Ja sam imao ms'a 550w koje sam morao uzeti pod mus dok ne sredim drugo.

Gonilo je phenoma 955, hd6850 i tri diska bez greske tak da sam ga donirao dalje nakon kaj sam kupio drugo. Eno ga jos kod frenda u pogonu na slicnoj konfi sa r9 270..

Znaci radi vec cetiri godine, mozda i pet. Bit ce da sam ubro neki dobar primjerak lol. Kuciste s napajanjem je kostalo nekih 170 kn xD..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

A sta kazete na Gigatech 550w black edition, da li je bolji od MS ?

Evo jedna slika pa sta kazete ?

0 0 hvala 0
18 godina
AlkoGTI kaže...

A sta kazete na Gigatech 550w black edition, da li je bolji od MS ?

Evo jedna slika pa sta kazete ?

Po slici naponi nisu u redu, posebno +5 i +12V, no vjerojatno se radi o pogrešnom očitanju senzora jer PC ne bi mogao raditi s takvim naponom.

Gigatech inače nije baš neka sreća, no vjerojatno je ipak nešto malo bolji od MS-a.

KaeR
16 godina

To je najbolja oprema kad trebas ljeciti svoje zivce ako te nesto ne ide dok igras neku igricu mislim na periferiju.Ubila se za udariti je rukom ili udariti od stol, od zid itd.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
dreadmoore kaže...

To je najbolja oprema kad trebas ljeciti svoje zivce ako te nesto ne ide dok igras neku igricu mislim na periferiju.Ubila se za udariti je rukom ili udariti od stol, od zid itd.

za 79 kn njihov USB PS2 gamepad služi svrsi

There is no job like cron job!
11 godina
protjeran

Imam MS Industrijalovog mišeka Wizarda vise godina i dosad-samo pohvale..

Za napajanje ne znam,ali ne valja generalizirati,jer kakav god proizvodjac bio,ipak se nadju neki povoljni a robustni proizvodi..za nezahtjevne..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Evo sad na HW monitor, a ono je bilo na AIDA64

18 godina
AlkoGTI kaže...

Evo sad na HW monitor, a ono je bilo na AIDA64

Da, ovdje su različita (bolja) očitanja, osim +12 V kojeg senzor očito ne očitava ispravno.

KaeR
10 godina
neaktivan

Na napajnju mi se okrece samo jedan cooler mali ali napajanje je Hladno, veliki stoji u mjestu evo slike dole.

ovaj mali se okrece uvjek

ovaj veliki se ne okrece 

e sad da li je problem to, mozda se on treba okretati kad se napojna optereti (zagrije).

0 0 hvala 0
18 godina

Lako moguće da je to normalno, mnoga napajanja imaju temperaturno regulirane ventilatore. Provjeri piše li što u uputama.

KaeR
17 godina
kaitokid kaže...

Dobro je pa sam to bacio, navodno prodavač je tvrdio da je to 500w snage napajanje, a nigdje i ne piše koliko. Ima na 12v tračnici (rail) samo 12 A maksimalni load (snagu) sto je zaista smiješno. Koliko znam ms je firma iz hrvatske negdje u zagrebu proizvodi za balkansko trziste...

- MS je brand M-SANa, ništa se ne radi tu, sve je obična narudžba iz kineskog sela..

- deklaracija (papir) podnosi sve, stvarnost je 50%, ta napajanja daju 260-290w .. ono s oznakom 550w može napajati jaču VGA samo dok je novo, nakon pada efikasnosti počnu problemi..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 18:56 (ihush).
10 godina
neaktivan

Nisam dobio upustvo nikakvo uz napajanje, ali Hvala ti u svakom slucaju.

12 godina
neaktivan

Meni su kroz ruke prošla 4 komada, nova novcata.  Skupa ih u ducanu sa radnikom isprobavao jer mu je bilo čudno kako je prvo krepalo nakon 3 dana.   Ok konfa tada je definitivno zahtjevala kvalitetno napajanje...  GTX 260 i Q9300, 3 harda ..

I to ne na furmarku i slicnim pizdarijama, vec u obicnom browsanju po netu i youtube.  Znaci load koji ne vuce niti 200w   

Čim sam uzeo polovan LC Power GP 6550w 2.0, ta konfa je radila besprijekorno i to dobro OC-ana

Evo neki dan dao pare rođaku da mi kupi za auto onaj USB MP3 na upaljač.  Lik mi donese MS Industrialov 

aj pogodite, jel radi?

(ne)

noob al volim učit
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice