Onesposobljavanje tipkovnice na laptopu

poruka: 8
|
čitano: 2.471
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav dragi forumasi. Imam jedan problemcic. Interesuje me da li postoji koji nacin da se tipkovnica

koja je na laptopu onesposobi (osim naravno rucnog vadenja kabla). Dakle onesposobio bi je iz tog razloga sto sam prolio bambus po njoj

pa sad par tipki steka (uvijek su stisnute). To dosta smeta kod rada u windowsima. Imam windows xp SP2.

Npr otvaram foldere a ona tipka back mi folder vraca natrag.

Imam usb drugu topkovnica koju lako prikopcam i sva lako na njoj radim al zeza me ova

kad je stano stisuta tipka. Tj vise njih. Svaka preporuka je dobro dosla. Hvala unaprijed na trudu. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 9:24 (Dj_Jelak).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo sada sam malo trazio na netu i vecina ljudi preporucuje da se tastatura onesposobi u device menageru ako imas tu opciju na laptopu...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Onesposobljavanje tipkovnice na laptopu

Hm, nema. To sam vec probao. Ima samo uninstall driver i roll back. Al ako maknem drivera dok ga restartam opet mi ih win instalira.

Još koja preporuka?

16 godina
neaktivan

Hehe meni se na Acer 6920g prolio sok od brusnice. U početku i još ponekad škljocaju tipke ali sve radi perfektno.

90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo da ne otvaram novu temu... Zanima me kako prikljucit dodatnu tipkovnicu na laptop, ja ustekam ono nece...

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 10:23 (Fowix).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa ako je usb samo spoji na usb. A ako je druga od laptopa zamjenska pretpostavljam moraces

laptop otvorit i zamijenit. E sad na koju mislis?

16 godina
neaktivan

PS2 tipkovnica sa dodatkom za usb, mozda to pravi problem, da probam neku usb tipkovnicu??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najbolje nabavi usb tipkovnicu. Imo ja isti slucaj s tim dodatkom. Riskiraj 100 kn i sve 5.Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 10:34 (Dj_Jelak).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice