OCZ Vertex 2 mrtav nakon mjesec dana.

poruka: 7
|
čitano: 1.932
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Jao majko pa kud bas meni.......kao bi rekli neki ljudi......:)

Dakle problem je sljedeci,SSD mi je izgleda otisao u vjecna lovista nakon samo mjesec dana,sve je bilo OK do prije nekoliko dana kada sam nakon nekoliko partija Urban Terrora odlucio staviti win -se u sleep mode,sve je proslo dobro sve dok ga nisam pokusao =probuditi=,kad ono meni na veselje.Bang ...System disk failure....oca mu njegovog ,ali da stvar bude gora bios mi nije prepoznao niti jedan od ostalih diskova i optickih pogona sve dok ovo djubre od OCZ nisam maknuo iz kompa...Pa a vas pitam da li je itko imao slicnih problema ......pa da zajedno podjelimo suze dok novo smece ne dodje.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne mora biti da je vrisnuo SSD, spoji ga na drugi SATA port i probaj ponovno. Neki čipseti imaju problema sa svojim SATA kontrolerima i to govorim iz prve ruke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jesam,ali nema traga zivotu,nova instalacija winssa na klasicni disk...i kad spojim ssd nista ,cak mi radi nekakvu pomutnju pa i normalni diskovi krenu stekat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da ga probas kod kojeg prijatelja upiknut tek tolko da budes 100% siguran da je odapeo .

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Budem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I jel ima kakvih novih otkrića u vezi SSD-a? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mrtav ladan..:)..........................na moju zalost...........budem mijenjao za kakvog Corsair-a ili Intela........{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice