NVIDIA Windows Kernel Mode Driver greške

poruka: 34
|
čitano: 9.580
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver greške
izdrza 4 minute testa...pa restart....83.7.....nema drugo vjerojatno cooler otisa.....
Pocrrr
14 godina
neaktivan
NVIDIA Windows Kernel Mode Driver greške

Nije potrebno za svaki update poruke pisati novu poruku, imaš sa desne strane edit tako da možeš editirati tvoj post.

Idi u bios i pogledaj na koliko je stavito da se komp restartuje kada dosegne do određene temp, riješi to sa temp pa ako i dalje bude postojao problem onda možemo nastaviti

Također pogledaj koliko ti je obrtaja vent i stavi novu pastu na cpu

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 1:01 (jigsaw5063).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver greške
hvala brate....ne zelim ispast glup ali eto....di to sve mogu vidit....znam usa sam u bios....ali gdje to za temp vidit i za vent hvala unaprijed!
Pocrrr
14 godina
neaktivan
Re: Gašenje/ restart računara
Poxxy kaže...
hvala brate....ne zelim ispast glup ali eto....di to sve mogu vidit....znam usa sam u bios....ali gdje to za temp vidit i za vent hvala unaprijed!

nisu svi biosi istog izgleda i opcija/ mogućnosti, potraži pod thermal temp, protect temperature i  slično.(ne mogu ti više reći jer nemam saznanja kakva/ koja ti je konfiguracija kompa)
obično je u biosu namješteno na 70- 80c za gašenje kompa, pa ako ti je npr podesito da se gasi na 80 moguće da se gasi zbog toga ili nije, to ćemo saznati kada ga očistiš.
Provjeri temp i za gpu.
Naravno da ima mogućnost da kod tebe nije restart zbog temperature ali kreni od toga 

brzinu obrtaja možeš vidjeti u occt dok testiraš pod FAN0, FAN1, FAN2, prilikom testa možeš otvoriti komp pa vidjet kako se ponašaju ventilatori i tako to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 17:35 (jigsaw5063).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice