Nezz u cemu je problem

poruka: 9
|
čitano: 2.205
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nezz u cemu je problem

Pozz svima.. Imam mali problem s kompom.. Kada gledam slike, igram neku igru itd., komp se zamrzne i ekran pozeleni.. Temp nakon 6h mucenja OCCT PSU test.. Ponekad se ne zamrzne nego se ekran ugasi i upali i onda pise AMD Driver stopped responding and recoverd, tako nes.. Svaka pomoc dobro dosla.. Smijeh Javim se sutra jer stara nes sere..Viče

Temperature nakon 6h OCCT PSU testa Temperature nakon 6h OCCT PSU testa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nezz u cemu je problem
FiCo_Ri kaže...

Pozz svima.. Imam mali problem s kompom.. Kada gledam slike, igram neku igru itd., komp se zamrzne i ekran pozeleni.. Temp nakon 6h mucenja OCCT PSU test.. Ponekad se ne zamrzne nego se ekran ugasi i upali i onda pise AMD Driver stopped responding and recoverd, tako nes.. Svaka pomoc dobro dosla.. Smijeh Javim se sutra jer stara nes sere..Viče

Skeniraj komp sa MBAM-om i HijackThis-om .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
15 godina
neaktivan
Nezz u cemu je problem
pozz svima.Imam jedan veliki problem.imam laptop packard bell.3.06GHZ 1gb rama i xp sustav.kada odem da pogledam koja mi je graficka.pise mi samo da nije pronadjena..sve mi to smeta vec 2 mjeseca nemogu pogledat nijedan video kako treba sve to blokira kocii.trzaaa katastrofa..reinstaliro sam sistem 2 puta i sve istooo ali mi nije pomoglo.neznam sta da radim molim nekog ko je vec devero s ovakvim stvarima da mi nesto predlozii........

Unaprijed zahvalan........
AmelM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sezahija kaže...
pozz svima.Imam jedan veliki problem.imam laptop packard bell.3.06GHZ 1gb rama i xp sustav.kada odem da pogledam koja mi je graficka.pise mi samo da nije pronadjena..sve mi to smeta vec 2 mjeseca nemogu pogledat nijedan video kako treba sve to blokira kocii.trzaaa katastrofa..reinstaliro sam sistem 2 puta i sve istooo ali mi nije pomoglo.neznam sta da radim molim nekog ko je vec devero s ovakvim stvarima da mi nesto predlozii........

Unaprijed zahvalan........

Jesi probao ovo ?

Start-Command Prompt-System-Hardware-Device Manager .

Tu bi trebala biti napisana graficka .

Za svaki slucaj skeniraj MBAM-om .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
14 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 16:03 (Puls3).
16 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...
FiCo_Ri kaže...

Skeniraj komp sa MBAM-om i HijackThis-om .

Imam Aviru Free i skeniro sam par puta i ne javlja nijedan virus, isto u s MBAMom..

EDIT: Jos neko, neki prijedlog? :)

@sezahija, Skini Everest, pogledaj na kutiji od laptopa pa skini drivere..

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 17:01 (FiCo_Ri).
15 godina
neaktivan
Nezz u cemu je problem

Očito je problem s driverom. Skini najnovije drivere s AMD službene stranice. Prije toga počisti trenutne s driver sweeperom u safe modu.

EDIT: može bit i da je grafa otišla. Ako ne budu pomogli novi driveri, nosi je na servis. Ili je reklamiraj ako je još pod garancijom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 17:04 (ATiGamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nezz u cemu je problem

Sad sam na novo instalirao drivere od grafe i sad idem installirat 10.8 i pise error occurced during installation, tako nesto.. Slicica pored je bio upitnik.. Sta sad? Ne mogu (najnoviji) driver instalirat do kraja..

EDIT: Nema mi CCCa..Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 18:10 (FiCo_Ri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni se to događalo na Visti sa 2xxx seriom,pa su mi zamjenili sa Nvidiom.Inace sam probao skinut sve drivere i to ali nista nije pomoglo.U Ati-u su se vadili za napajanje dok nisam uzeo Corsair,onda su rekli da ne znaju.Najvise problema je stvarao MW2.

Neki put je to dovodilo do restarta kompa,bilo je to oko 51 put u par dana

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 20:00 (ivanoile).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice