Pozz svima.. Imam mali problem s kompom.. Kada gledam slike, igram neku igru itd., komp se zamrzne i ekran pozeleni.. Temp nakon 6h mucenja OCCT PSU test.. Ponekad se ne zamrzne nego se ekran ugasi i upali i onda pise AMD Driver stopped responding and recoverd, tako nes.. Svaka pomoc dobro dosla.. Javim se sutra jer stara nes sere..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz svima.. Imam mali problem s kompom.. Kada gledam slike, igram neku igru itd., komp se zamrzne i ekran pozeleni.. Temp nakon 6h mucenja OCCT PSU test.. Ponekad se ne zamrzne nego se ekran ugasi i upali i onda pise AMD Driver stopped responding and recoverd, tako nes.. Svaka pomoc dobro dosla.. Javim se sutra jer stara nes sere..
Skeniraj komp sa MBAM-om i HijackThis-om .
Unaprijed zahvalan........
Unaprijed zahvalan........
Jesi probao ovo ?
Start-Command Prompt-System-Hardware-Device Manager .
Tu bi trebala biti napisana graficka .
Za svaki slucaj skeniraj MBAM-om .
mozda da probas evrest?
Skeniraj komp sa MBAM-om i HijackThis-om .
Imam Aviru Free i skeniro sam par puta i ne javlja nijedan virus, isto u s MBAMom..
EDIT: Jos neko, neki prijedlog? :)
@sezahija, Skini Everest, pogledaj na kutiji od laptopa pa skini drivere..
Očito je problem s driverom. Skini najnovije drivere s AMD službene stranice. Prije toga počisti trenutne s driver sweeperom u safe modu.
EDIT: može bit i da je grafa otišla. Ako ne budu pomogli novi driveri, nosi je na servis. Ili je reklamiraj ako je još pod garancijom.
Sad sam na novo instalirao drivere od grafe i sad idem installirat 10.8 i pise error occurced during installation, tako nesto.. Slicica pored je bio upitnik.. Sta sad? Ne mogu (najnoviji) driver instalirat do kraja..
EDIT: Nema mi CCCa..
Meni se to događalo na Visti sa 2xxx seriom,pa su mi zamjenili sa Nvidiom.Inace sam probao skinut sve drivere i to ali nista nije pomoglo.U Ati-u su se vadili za napajanje dok nisam uzeo Corsair,onda su rekli da ne znaju.Najvise problema je stvarao MW2.
Neki put je to dovodilo do restarta kompa,bilo je to oko 51 put u par dana