Neviđeni problemi sa Windows 7-icom!

poruka: 3
|
čitano: 1.913
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ljudi, živi užas! Trebam vašu pomoć! Do prije 20 minuta sjedio sam mirno u stolcu i igrao Left 4 Dead 2 a onda mi se slika jednostavno zamrznula i ništa nije htjelo reagirati! Restartirao sam komp ali se windowsi jednostavno neće dignuti! Windows 7 mi pokrene svoj start up repair, ali kad on napravi sve svoje opet ista stvar. Prvo mi se smrzne onaj Starting Windows logo. U najboljem slučaju dođe slika desktopa ali onda mi se mali milijun puta slika gasi i pali a onda se i windowsi resetiraju. Komp mi je radio do maloprije, pa sam jako uznemiren sad. Da li je stvar u hardveru ili softweru?? Evo moje konfe:

AMD Athlon 64x2 6000+ Dual Core 3,00 GHz
nVidia GeForce 8500 GT

HITACHI HDD 160GB

3,00gb RAM

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 2:20 (ChikaNiky).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moze biti i softverski i harverski problem.

Provjeri memoriju i disk. Probaj u safe mod.

Napravi repair windowsa...igraj se malo....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Teško je to ovako reć. Meni kada mi se davno smrzavao komp u igricama (a to je bilo doba Athlona Thunderbird) onda sam znao o čemu se radi. Grijao se k'o majka  Cool, po ovom tvom opisu je teško za zaključiti. Može bit da ti se isto tako pregrijava proc ali po meni vjerojatnije da je do grafičke stvar. Ali još sam vidio i da imaš Hitachi od 160 GB za koji provjereno znam (jer sam ih prodavao kao lud) da mi se na 10 prodanih vraćalo 8 defektnih.  Osmijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice