Nemogu gledat RTL, Novu Tv u MCE?

poruka: 3
|
čitano: 2.149
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Nemogu gledat RTL, Novu Tv u WMC?

Dakle, imam čudan problem, naime nemogu gledat program RTL i Novu Tv u Windows Media Centru, dok HTV1 i HTV2 normalno vidim, čak vidim i RTL2 i Doma tv. Dok u programu DVB Dream sve radi kako treba(jedini problem tog programa je očajna kvaliteta slike, codec je Microsoft MPEG2(W7)),sad ja vas pitam kako je moguće da je WMC toliko debilno napravljen da malo mogu malo nemogu gledat(pojedini dan se čak odluči da bi mi mogao prikazat RTL i Novu).

Tv tuner je Gigabyte u8000, Windows 7 x64, bez update-a bilokakvih. Kad podešavam signal stavim Croatia kao regiju(Možda bi trebalo staviti Deutschland?), i onda odaberem DVB-T signal i to preko Antenna. Možda tu negdje griješim? Kod susjeda ću probat danas popodne da vidim dali je moj kabel/signal u pitanju.

Ako nešto fali od informacija pitajte!

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nemogu gledat RTL, Novu Tv u MCE?
Offtopic ali kakvu antenu imas
Ako zelite zaraditi http://www.potentialbux.com/?ref=thenovak65

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Nemogu gledat RTL, Novu Tv u MCE?

Ako je offtopic nek moderator premjesti, gledao sam di su pitanja postavljena za tv kartice pa sam vidio da se stavljaju i u ovu temu.

Antena je riblja, znači na vrhu zgrade, i sad kabel se spušta do kuhinje u kojoj je tv(tamo završava taj ajmo reć glavni kabel) i tamo je pojačivač/splitter koji dalje šalje drugi kabel u sobu di je komp.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice