Nemam zvuka na windowsu 7 nakon...

poruka: 52
|
čitano: 6.953
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Nemam zvuka na windowsu 7 nakon...
Kako da to napravim??
I skino se napokon :)

0 0 hvala 0
18 godina
moderator

Kod pokretanja računala tipkom koja ti piše na ekranu (Del, F1, F2, F10, F12 ili koja već) uđeš u BIOS setup i pronađeš Boot Options. Moguće je da ti BIOS ima i mogućnost da bez ulaska u BIOS setup odabereš s kojeg uređaja ćeš pokrenuti računalo, kao što lik pokazuje u videu.

17 godina
odjavljen
xXZoMbIeHaCkErXx kaže...
Kako da to napravim??
I skino se napokon :)

Iskreno. Bas si pravi zombie hacker. Mada mi vuce da zezas tu ljude. Eto pozovi toga tvoga frenda koji se razumije dobro i neka ti napravi svjezu instalaciju 7ice. Repair mislim da nece pomoci, ali, ako imate viska vremena, moze se probati i to...

9 godina
neaktivan
Zasto bi zezo ljude?
Pita sam ga i reka je da ce doc za 2 dana pa ce vidit a ja cu dotad probat ovo sa linuxom a ako ni tada neradi novu zvucnu lipo uzet jer samo to more jos bit.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Pa, ako ti skace 'ono' zeleno, onda zvucna ne bi trebala otici, samo OS salje zvuk preko necega drugoga (recimo preko te prijateljeve kartice koje vise nema) ili barem misli da salje.

Ne znam jeste li dobro to deinstalirali i po cemu je njegova kartica sve drndala.

Jedino sto ne znam sto se mucis vec tri dana, ako ne znas sam. Postoji daleko jednostavnije rjesenje. Cista instalacija windowsa7, ako nemas vec neku zvucnu da je stavis i probas.

Šta će reinstalirati Windowse bezveze zbog problemčića s driverima? To je tek bar par dana posla. Kao last resort naravno, ali ima drugih opcija koje bi prvo trebalo probati.

xXZoMbIeHaCkErXx kaže...

Sry zbog neznanja:)

Nije problem neznanje, nitko se nije rodio da je sve znao, ali daj se malo pokreni ;) Mogao si već pet puta riješiti problem da ne preispituješ svaku radnju po pola dana :D Neće ti ništa eksplodirati, don't worry ;)

17 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Pa, ako ti skace 'ono' zeleno, onda zvucna ne bi trebala otici, samo OS salje zvuk preko necega drugoga (recimo preko te prijateljeve kartice koje vise nema) ili barem misli da salje.

Ne znam jeste li dobro to deinstalirali i po cemu je njegova kartica sve drndala.

Jedino sto ne znam sto se mucis vec tri dana, ako ne znas sam. Postoji daleko jednostavnije rjesenje. Cista instalacija windowsa7, ako nemas vec neku zvucnu da je stavis i probas.

Šta će reinstalirati Windowse bezveze zbog problemčića s driverima? To je tek bar par dana posla. Kao last resort naravno, ali ima drugih opcija koje bi prvo trebalo probati.

Zato sto ce sa svojim kompom vidjeti za 20tak minuta, jel' radi zvucna.... Imati ce cisti OS i ne moram dalje.

17 godina
odjavljen
xXZoMbIeHaCkErXx kaže...
Zasto bi zezo ljude?
Pita sam ga i reka je da ce doc za 2 dana pa ce vidit a ja cu dotad probat ovo sa linuxom a ako ni tada neradi novu zvucnu lipo uzet jer samo to more jos bit.

Zato sto zezas. Eto i preko linuxa si mogao vec saznati jel' riknula zvucna do sada. EOD od mene tu....

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2016 23:16 (Mrgud Veliki).
9 godina
neaktivan
Evo napravio sam to sa linuxom:)
Ali i dalje neradi zvuk probo sam na netu neki radio slusat jer youtube nemogu jer je star preglednik ali jbg neradi:(
Al sada kad sam na linuxu kad probam u druge utore ustekat zvucnike pocne ono iz njih ko skripat ono puca signal dosad to nije bilo na windowsu nikako pa nezz.
Zbunjen sam skroz sad jel osla zvucna onda ili ...
Jer ako je crkla onda nebi davala ni to pucketanje zar ne ??

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Onda je moguće da ti je konektor zvučne na matičnoj fizički oštećen. Posudi ili kupi drugu zvučnu karticu.
9 godina
neaktivan
Evo narucio sam onu usb zvucnu pa cu vidit kad dode?
A sta ako ni onda ne radi?

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
O tom, potom.
16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Zato sto ce sa svojim kompom vidjeti za 20tak minuta, jel' radi zvucna.... Imati ce cisti OS i ne moram dalje.

S Linuxom vidi za 2 minute jel' radi zvučna... Ostane mu njegov OS s instaliranim programima, postavkama, podacima i ne moram dalje. :D

xXZoMbIeHaCkErXx kaže...
Evo narucio sam onu usb zvucnu pa cu vidit kad dode?
A sta ako ni onda ne radi?

Onda si najveći baksuz na svijetu i nije ti suđeno da imaš zvuk na kompjuteru. Nema druge nego da naučiš živjeti u tišini. ;)

Radit će, šta ne bi radilo. S drugom zvučnom stvarno nema nikakvog razloga da opet bude problema.

9 godina
neaktivan
Haha kakve sam srice jos i nece radit na kraju
Ajde fala svima na pomoci javim vam se za dan dva kad dode zvucna
A mozda dode i danas:)

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo jos je cekam nije dosla jos:(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xXZoMbIeHaCkErXx kaže...
Evo jos je cekam nije dosla jos:(

Rekoh ti ja da ti je suđeno da živiš u tišini pa mi ne vjeruješ :D

9 godina
neaktivan
Nisi daleko od istine
Poznajuci karmu doc ce mi kartica i na kraju ce mi u wc upast hahaha

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ajmeee jos je nema poludit cu:(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xXZoMbIeHaCkErXx kaže...
Ajmeee jos je nema poludit cu:(

Baš te htjedoh pitati hahaha

To ti je sad prilika za opuštanje, meditaciju, jogu, molitvu, bez ometanja od zlih kompjuterskih zvukova ;)

9 godina
neaktivan
Samo se ti zezaj haha nmg nista radit jbt poludia sam skroz aaaa
Ako nedode danas novi komp...
Evo dok sam pisao ovo dosa postar i donia je aaaaa im happy:)
Nebude li radilo eeeeej....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa šta si kupio cijeli novi komp zbog zvuka? Ja mislio da si samo zvučnu uzeo.

9 godina
neaktivan
Haha ma nisam novi komp uzea haha nego sam napisa ako nebude radila zvucna kupujem novi komp
Hahahahah radi jbt raaadiiiii:):):):)
Cuje se neko malo suskanje kad nista ne reproducira ali radiiiiii aaaaa:)
Ovo su mi bili najudzi dana u zivotu bez kompa aaaa
Hvala svima na savjetima kako popravit problem.
Idem uzivat sada haha pozdrav svima ;)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hahahaha, ajde, drago mi je da si napokon riješio i da smo bili od pomoći. Uživaj u zvuku! :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice