Znaci danas sam probao OC svoj 4670k digao sam ga na 4,6Ghz sa voltazom 1.350, radio je dobro upalio sam prime95 imao stresstest 10min, na realtempu je pokazivao oko 85stupnjeva(malo puno). Nakon 10min sam otisao do kuhinje i samo sam čuo nekakav zvuk kao da je zica uhvatila ventilator pa se cuo onaj zvuk grebanja 2-3puta po 2sec zaredom ja brzo doletio, otvorio pc i vidio nema nista od te zice i on se samo ugasio, pustio ga par min pregledao sve zice(mislio sam da je to), ali nije nista evo probao ga upaliti i sve normalno radi ventilatori i ostalo, ali nema slike na monitoru, ugasio i upalio par puta ali nista, vent od graficke se upali,hlađenje od procesora isto, ostali ventilatori isto, led lampice isto znaci sve izgleda uredu. Ali slike nema. Dali je moguće da sam spalio procesor? Makar nema nikakvnog mirisa, dima itd. Kako da to provjerim?
Find me here |||: Steam: LollyTheGoat // CROVitaly ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina www.mrcine.org

? U intelov socket