Neidintificirana mreža na Visti

poruka: 4
|
čitano: 2.638
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

U zadnje vrijeme sve se češće pojavljuje problam kod spajanja na wireless modeme problem "neidentificirane mreže". Taj problem se pojavljuje na više verzija Viste, i na više modela routera.

Googlajući po netu vidim da je taj problm karakterističan za Vistu.

Znači: konfigurira se router, i s kablom radi super.... međutim kad se kabel otpoji LAN mreža se imenuje kao neidentificirana te nemam pristup internetu.

Zna li netko rješenje tog problema.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Neidintificirana mreža na Visti

znam za taj problem, meni se isto pojavljivao na visti, pojavljuje se i na testnim verzijama sedmice.

cesto se zna dogoditi da vista sama preuzme nove drivere za mreznu karticu i instalira ih.

ja sam problem rijesio da sam ponovo nagurao drivere sa stranice proizodjaca mbo ili sa cd-a s driverima.

to bi trebalo raditi.

ako ti proradi kak spada onda odi u Windows Updates i makni da update-a mrezne drivere.

Why make something easy way, when there is hard way
16 godina

ja imam win 7 i imao sam istih problema...ono sto sam napravio je da sam upisao staticku ip adresu i od tad radi bez problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da,ovo je "normalno" za Vistu. Ovo radi i ako samo promenis DSL modem ili router. Vista je mnogo smotana po ovom pitanju

Stavi IP adrese rucno,mozda unos DNS servera sredi stvari

Win 7 je puno bolji po ovom pitanju

Idi u Network and Sahring centaru,pronadi tu alien mrezu i daj joj ime i odaberi jedn od tipova mreze : public (sve uskraceno) shared i home

A competent and self-confident person is incapable of jealousy in anything. Jealousy is invariably a symptom of neurotic insecurity Lazarus Long

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice