Ne prikazuje 2. hard u MyComputeru

poruka: 5
|
čitano: 1.063
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Uglavnom imam 2 seagateova harda od 250 i 500 gigabajta...
na ovom od 500 su windowsi,a na ovom od 250 dokumenti svakakvi itd (znaci vazne stvari)

e danas dodjem za komp i kad se upali komp najnormalnije mi u biosu ocita oba harda, rame itd, dignu se windowsi i ne vidim drugi hard...nije mi uopce jasno, mislim da je hard riknuo nebi ga pretpostavljam niti bios prepoznao, ne vidim ga niti u device manageru, probao sam ga iskljucit , pa ukljucit, pa zamjenit prikljucke na maticnoj to jest ovaj od 500 gb stavit na Sata 1 a ovaj od 250 na Sata 2..i sve je isto, stvarno ne razumijem

konfiguracija..
P4 3000 GHz
Hardovi su Seagate od 250 i 500 gb
2gb DDR
e da i windowsi su XP pro

pomozite ljudi...

tnx

I'm not clever, I'm just curious

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Ne prikazuje 2. hard u MyComputeru
Ista iscata stvar se meni dogodila: Seagateov disk od 160GB. na njemu su bili windowsi i jednostavno je "nestao". Sve sam moguće isprobao - zamjene po kanalima, bio je spojen sam, pa izmjena napajanja pa izmjene kablova.. Sve živo. ništa nije uspjelo, prikopčam ga na drugi komp (stara krama preko 10 godina!) i on ga prepozna. vratim ga nazad i opet ne radi. Stavim ga u ovu kramu, formatiram ga i eto, proradi....
I've seen things that you people wouldn't believe...
16 godina
neaktivan

Vidi kod frenda ako radi. Ako da prebaci si sve bitno i onda format, pa vrati nazad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

idi vidi u diskmenageru jel ti ga tamo prepozna.i ja kad sam stavio drugi hard u biosu ga je prikazivo ali u my computer ne i otiso sam tamo i pisalo mi je foreing disk,malo sam prcko i radi normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
instaliraj nove windowse

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice