Napajanje je slabo?

poruka: 4
|
čitano: 1.161
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Napajanje je slabo?

Pozdrav ljudi !

Nedavno sam kupio nove komponente  ,ali bez novog napajanja ( išo sam se kockat da  što bolje druge stvari uzmem ).

Problem je u tome što mi se komp zna sam od sebe restartirat , a komponente su OK ( testiro sam ih sve sa  ULTIMATE BOOT CD-om i nije bilo grešaka).

Konfiguracija :

Athlon 4800+ dual core

Gigabyte GA-M57SLI-S4

2 gb ddr2 800MHz (Buffalo)

Seagate 160gb

Powercolor HD 3650 512mb ddr3

Napajanje je došlo sa BREZZA CODEGEN kučištem ( kao piše da je 400w ).

Kužim da nije bitna jačina nego amperi i da je ovo prdež napajanje , ali samo želim potvrdu da je napajanje problem ili možda nekim čudom nešto drugo (nedo BogOsmijeh).

Zahvaljujem!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Napajanje je slabo?

Mozda ako je greska u napajanju, ali preslabo sigurno nije. Imam od frenda tu komp, stavil sam mu P35-DS3L maticnu, C2D E7200, 4x1GB DDR2, HD4850, 2 harda i przilica i sve to na shrotskom napajanju Codegen od 400W (istu stvar koju si dobil sa kucistem) i vrti normalno Vistu Ultimate, bez rusenja ili icega. Tak da ti vjerojatno nije greska u napajanju. Moguce da su se neki driveri potukli ili nekaj slicno.... Probaj jos odvrtit Memtest malo duze i pogledaj kakve su ti temperature, moguce da ti se nekaj pregrijava...

Intel Core2Duo E6750 @ 3680MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | OCZ Reaper 2x2GB @ 1100MHz | Gigabyte 8800GTX 768MB 660/2000MHz -> Accelero Xtreme 8800 | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B | Logitech G15 | Logitech MX518
17 godina
neaktivan
Napajanje je slabo?

Jesi stavio hladnjak na proc?Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Napajanje je slabo?

Čisto informativno, no name napajanje danas, i prije 3 godine, nije ista stvar. Tada su se prodavala napajanja s oznakom od 400W koja su realno imala iskoristivu snagu od 180W. Dakle ako je napajanje od stare konfe, velika je šansa da je takvo, i da stvara probleme, jer to nije dovoljno ni za današnja uredska računala.

Why so serious???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice