Nadogradnja PC

poruka: 5
|
čitano: 1.041
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Nadogradnja PC

Sry ako otvaram u pogresnoj sekciji,al nov sam ovdje xd.Ovako,imam ovu konfu.

P4 HT 3 GHz presscot

Maticnu znam sam model:PM800-8237,via chipseti ako ista znaci

Hard Disk 120gb WD

2*512mb ram razlicitog proizvodaca al isti takt

Asus ah 3650 silent agp 8x 512mb ddr2

napajanje 300w fortron source ( tako pise :P),vrtim sve to na xp sp2.

Pa bih htio znati sta bih trebo nadogradit,posto bih htio neke novije igre na nekim normalnim detaljima.Npr cod4 mi leti dobro na 1024*768 sve na high AA 4x 40fpsa,al npr wow :P mi steka pa reko da nije stvar mozda treba vise memorije,jer znam da mi steka kad alttabam cod4 u akciji nekoj.Ako imate neko pitanje,go ahead.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nadogradnja PC

Sa koliko novaca raspolažeš

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:2x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nadogradnja PC

Ako hoćeš kupi novi proc.  (mislim da ćeš onda morati i napajanje promjeniti), no ja bi ti preporučio da kupiš novi komp jer mi matična zvuči staro, staro! Tako da neznam jel podržava uopće Dual core

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
Nadogradnja PC

necu na nista od ddr2 dual i ta cuda prelazit.Pise mi na pozadini graficke da mi treba minimalno 350 watno napajanje, a ja imam 300.al cini mi se da je sve ok.Dali je moguce da manjak napajanja moze smanjivat perfomanse graficke moje?Imam jedno max 300kuna za napajanje,jer nedami se vise davat.Dual core mi netreba jer moj mi je cisto ok.Maticna je stara 4godine al je super.Da stavim 2x1gb ram?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2008 13:09 (BugHacker).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nadogradnja PC

naravno, stavi RAM a na napajanju nemoj stediti. istina je ako imas slabije napajanje od onog koje ti je preporuceno za graficku imat ces manje perfomanse

-.-

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice