Mrtav boot :\

poruka: 6
|
čitano: 1.379
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa :)

Prije nekih 6 mjeseci,usred normalnog rada na PC-u (dizajn u PS-u,nikakav hardcore gaming) kompjuter mi se sam od sebe restartao,bez ikakve najave,BSOD-a,icega.

Cudim se,ali oke,cekam da se boot-a.Ništa.Crn ekran,čujem zvuk ventilatora.LED za power svijetli,probam restartat pomoću power i restart gumba,ne ide.

Opet probam,ništa.Testiram napajanje pomoću mjernog uređaja,daje znakove života,svejedno probam promjenit,ništa,probao grafičku i monitor mjenjat,ništa.Zamjenio sam ga laptopom i nastavio sa normalnim životom...

I eto,sad mi zatrebao PC,pa odlučio odnijeti na dijagnostiku u tvrtku koja se bavi servisom.Zovu me,kažu grafička kartica neispravna,sumnjivo malo ali ok.

Kupim HD4650 (do onda sam imao 8800GT),zamjenim,i vidi čuda,radi.Bootaju se windowsi,sve radi.Nakon niti 5 minuta rada,ekran crn.Ne boot-a,ventilatori se vrte,sve isto kao prije,samo sa razlikom da ventilator na gfx se vrti neko vrijeme pa stane.

Ikakve ideje u čemu bi mogao biti misterij? :\

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Mrtav boot :\

Matična!?

15 godina
neaktivan

Pretpostavljah,ali što konkretno i kako bi se moglo testirat?

Iako u servisu kažu da su matičnu provjerili i da je ispravna :\

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Mrtav boot :\

Odnesi im tu istu maticnu sa novom grafickom na servis (pretpostavljam da si uzimao novu grafulju te da je pod garancijom). Pa neka onda oni tamo mudruju.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
17 godina
neaktivan

Odnesi cijeli komp. Moguće da je do matične. 

House M.D.

0 0 hvala 0
16 godina

maticna 100 posto. isti problem imo...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice