Monitor blinka pri ukljucivanju po 10 minuta

poruka: 5
|
čitano: 2.673
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle, kad palim PC - plavo svjetlo na monitoru blinka/titra po 10-15 minuta (huhh kad se problem pojavio bilo je 2-3 minute) pa se tek onda upali.

Kad se upali, više nema nikakvih smetnji i dok potežem kabele (da vidim je li stvar u, kako to volimo reći, kontaktu) apsolutno bude okay.

Znači, problem je samo dok se pali.

Monitor je star 2 i pol godine.

samsung syncmaster 940nw

Postoji li neka solucija (možda problem u napajanju?) ili moram potražit novi monitor?

Molim vas, ako možete pomoći.

Zahvaljujem se.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 15:49 (pravda vitez).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Monitor blinka pri ukljucivanju po 10 minuta

Imam isti problem, jos nema odgovora. U pocetku bi trebalo par minuta da se upali sad vec oko pola sata.

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/monitor-boot-sleep-problem/61656.aspx

17 godina
neaktivan

Provaj taj monitor spojit na neki drugi pc. Ako se ista stvar dogodi, znaš da je do monitora, ili provaj drugi monitor na taj stari pc pa ako ti se problem ponavlja, može bit do grafe ili nečega

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja imam stari IBM monitor sa sličnim problemom. Kada ga tek upalim zakratko se lampica upali a zatim nešto unutra cvakne i ugasi se. Prvi put to traje 1/3 sekunde. Zatim mogu pokušavat upalit na dugme ali nema nikako signala oko 30 sekundi i opet unutra ono cvakne, i ponovo mogu upalit ali ovog puta radi samo mali duže oko 1/2 sekunde. I tako moram uradit oko 30 puta dok se ne upali. I dok je tako zagrijan mogu ga palit i gasit normalno sve do sutradan. Ne znam šta je u pitanju, možda bi trebalo pitati nekog TV mehaničara, ali u svakom slučaju mislim da se to ne može popraviti.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Monitor blinka pri ukljucivanju po 10 minuta

Lako moguce da je problem u napajanju unutar monitora, a opet ne mora biti. Najbolje da otfuras u neki TV servis ako nemas garanciju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice