Miš zaštekava

poruka: 10
|
čitano: 2.336
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Miš zaštekava

Ovako...imam miš Logitech G400 USB miš. Kad radim bilo šta na kompu igram igrice, idem po desktopu ili bilo šta miš zastane na mjestu na 3-4 sekunde i čuje se onaj zvuk kada se USB išteka i onda malo proradi nakon minutu opet tako.Probo sma na drugom kompljuteru i tamo isto tako, mislim da je do miša, ali ako neko zna što bi mogao napravt molim pomoć.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Miš zaštekava

Reklamiraj ! Moguce da kabel negdje gubi kontakt kad se cuje onaj zvuk dok se USB usteka !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
Miš zaštekava

Da li se to ikako riješiti...da probam zemjenit kabal ili nešto slično?

0 0 hvala 0
15 godina
Miš zaštekava

Ako je mis jos pod jamstvom onda nemoj nista sam prckati po njemu , nego ga reklamiraj !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Miš zaštekava

Kupio sam ga prije 2 godine i nije pod jamstvom pa zato pitam ima li koji naćin da rješim problem.

Dao sam 300kn za njega pa ako se išta da napravit da ne propane!

0 0 hvala 0
15 godina
Miš zaštekava

Logitech daje 3 god. jamstva na taj mis , pa si provjeri na jamstvenom listu sta ti pise - koliko ima jamstva ! Neznam kako ti imas 2 god. !?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Miš zaštekava

Uglavnom ako ti je isteklo jamstvo uzmi i otvori miš,odlemi kabl ali zapamti gdje je koja žica išla i zalemi drugi usb kabl sklopi i uživaj.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miš zaštekava

kupi novog miša za 30kn

2 1 hvala 0
17 godina
Miš zaštekava

Prije par dana imao sličan problem sa skoro 7 godina starim Mx518.

Dakle, problem je bio na dijelu kabla na samom izlazu iz tijela miša, sve češći prekidi veze, ovisno o položaju.

Miš sam rastavio, izvadio kabel i povukao ga unutra tako da sam praktično skratio kabel za nekih 15mm tako što sam problematični dio umetnuo u kanalić koji počinje od ulaza u miš i služi za fiksiranje kabla. Tako je izlomljeni dio kabla sad nepomičan i nema prekida a unutar kućišta sam samo dobio tih 15-ak mm viška koje nije bilo problem smjestiti.

Eto, meni zasad funkcionira, pa možeš probati, nadam se da će ti pomoći, budući da su vrlo slični miševi u pitanju.

Sretno!

Inače, primijetio sam u BugTV najavi osvježene G serije da je Logitech konačno odlučio poduzeti nešto da ispravi taj odavno poznati problem jer G400s ima nekakvo gumeno ojačanje, valjda za sprečavanje pretjeranog savijanja na početku kabla, kao na  kablovima sušila za kosu i slično...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 9:06 (Schumix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Miš zaštekava

ok..hvala svima...kad nađem malo vremena za zezanciju igrat ću se tim načinim koje ste preoručili pa javim ako proradi!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice