MBO,RAM ili nesto trece?

poruka: 7
|
čitano: 940
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MBO,RAM ili nesto trece?

Upalim danas komp odem po klopu, windowsi se dignu ali nista ne reagira. Restartam komp i ovaj put sve radi bez problema.

Posto je susjed imo slican problem , odmah sam posumnjao na RAM . Pa sam odvrtio Windows Memory Diagnostics Tool koji je naso neki

problem , ali nakon restarta nisam dobio nikakvi log. Onda mi je cika guugle rekao di da pogledam , ali ni tamo nikakav log nisam naso.

Ni Memtest86+ nakon par sati nista nije naso, vjerovatno sam ga trebao pustit jos par sati da radi ?.

Prema HD Sentinel-u oba harda su savrsenog zdravlja nikakvih problema nema...

chkdsk-Nikakve probleme nije naso.

Grafa sigurno nije jer mi sve igre bez ikakvog problema rade.

Par dana prije nego sto mi se komp zblesiro sam nesto primjetio.(vjerovatno ce biti malo glupo objasnjeno...)

Windowsi se brzo dizu kao i prije (mozda malo sporije ali ne puno), puno duze vremena treba dok se sve ikone   ne pojave , i dok se onih

par programa ne digne (dilje desno nepojave).

I Nakon sto pocistim sa CCleaner-om , pa onda otvorim neki folder (ona zelena traka sto ide s lijeva nadesno) puno duze to traje.

0 0 hvala 0
16 godina
MBO,RAM ili nesto trece?

Da li defragmentiraš ikad?Koja ti je konfa?

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: MBO,RAM ili nesto trece?

Da se nije neki zlocudni software zavuko sve mi na to smrdi!?

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
MBO,RAM ili nesto trece?

Intel E7300
Gigabyte EP35-DS3
RAM 2BG
8880GTS 512MB

Koristim Auslogic Disk Defrak

Avira i Malwarebytes nisu nista nasli.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: MBO,RAM ili nesto trece?

Moje sumnje su ako si dakako siguran u sve što si već napisao da te zeza matična(prilično čest slučaj u mojem radnom iskustvu), a drugo nije na odmet pogledat malo napajanje, imao sam situaciju kod prijatelja da je imao preslabo napajanje(grafička je 9400 gt, intel na dual core na 2.0-na prvi pogled neveliki potrošači za 420w noname napajanje ali eto), ali komp bi se normalno palio, i opteretiš ga sa prime-om i kopiraš i igraš se i nema problema. Ja odem doma, on nastavi igrat i nakon par sati resetira se komp sam od sebe. Zamjenili napajanje sa chieftekovim 550W i radi ko urica. Testiraj RAM kod prijatelja ako možeš sa memtestom, minimum 2 testa po keksu.

16 godina
MBO,RAM ili nesto trece?

Ako imaš program tuneup vidi šta se podiže u startupu.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MBO,RAM ili nesto trece?

Samo oni najbitniji programi , nista nepotrebno. Sumnjam da je napajanje Corsair VX550W, odnijet cu RAM kod frenda...

Kvragu i maticna , i ja sam na kraju poceo u nju sve vise sumnjat . Nakon sto memtest nista nije naso nakon 4h.

thx svima

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice