....jel ko zna odgovor na moje pitanje; triban kupit maticnu al onu koja je konpatibilna sa operaciskim sustavom windows 7 tako da se ne dogodi da budem ima problema sa zvukom.......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koju god danas kupio, neće biti problema..
svaka ploča koju kupiš radit će sa 7...samo trebaš udovoljit ovim zahtjevima
If you want to run Windows 7 on your PC, here's what it takes:
1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit)
16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)
DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver
imam maticnu ovu http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2778 jos je proizvedena 2008 godine a tada nije jos bilo ein 7 valjda zato,...na njoj mi nije zvuk kako triba mada san sve prova s audio driverima
nema ti to veze. windows 7 ti mora sam skinuti drivere koje mu fale ili ti to ponudi. ali je nemoguće da nemaš zvuka pošto je to relativno "nova" ploča a 7 je krcata dirverima.
a neznam do cega bi moglo bit, minja sam sve u audio menađeru sve postavke i opet isto, mislim zvuka ima al je nekako prazan kao da ozvanja, brat mi ima laptop jednako star zapravo i malo stariji pa je nakon instalacije bilo sve u redu...inace moji zvucnici nisu ona dva obicna imam vufer s jos 5 zvucnika i to mi u menađeru radi kad stavim na spiker 7 a na spiker 5 nece da radi
imam maticnu ovu http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2778 jos je proizvedena 2008 godine a tada nije jos bilo ein 7 valjda zato,...na njoj mi nije zvuk kako triba mada san sve prova s audio driverima
imao sam tu ploču sa sedmicom i zvuk je bio u redu.
hmmm sadti budi pametan do cega je, a kakve si zvucnike imao
neke logitechove za 150 kuna.jesi možda clockao?
i u mene su logitech al ovi s vuferom i pet zvucnika, sta ti znaci to clock
a neznam do cega bi moglo bit, minja sam sve u audio menađeru sve postavke i opet isto, mislim zvuka ima al je nekako prazan kao da ozvanja, brat mi ima laptop jednako star zapravo i malo stariji pa je nakon instalacije bilo sve u redu...inace moji zvucnici nisu ona dva obicna imam vufer s jos 5 zvucnika i to mi u menađeru radi kad stavim na spiker 7 a na spiker 5 nece da radi
odi u realtek ( ja mislim da gigabyte koristi taj ) program za zvuk. imaš ga na instalacijskom cd-u od matične pa ga instaliraj ako nisi i tamo imaš opcijuzvuka, tebi je vjerovatno uključen neki pozadinski zvuk (npr, bathroom, water, concert hall etc ) te ga stavi na none i to bi ti bilo to koliko sam shvatio.. Ili u wmp ti je uključen srs wow effect
i u mene su logitech al ovi s vuferom i pet zvucnika, sta ti znaci to clock
da li si povećavao frekvenciju procesora i mijenjao postavke u biosu
wtf?!?!?!?!?!?!
ne nisam mjenjao frekvenciu i nista u biosu ima san prije xp pa sam priko njega stavio sedmicu nisam je diza priko biosa
možda ti je zvučna otišla.
eo ovako ima san xp bilo je sve ok onda sam stavio 7 bilo je ovaklo kako je sad, onda sam opet stavio xp i sve ok sad je opet 7...prova sam u wmp al sve je ok sve na mijestu
Probaj instalirati Realtekove najnovije drivere, dakle baš za tvoju verziju windowsa.
Pošto imaš 5.1 sustav jesi li dobro spojio zvučnike?
Probaj instalirati Realtekove najnovije drivere, dakle baš za tvoju verziju windowsa.
Pošto imaš 5.1 sustav jesi li dobro spojio zvučnike?
a osim ako treba prominit utore sad, sve je spojeno kako treba
je u zelenom ulazu?