Znaci ovaj je problem,nemam jos windowsa na kompu,ali kad ga upalim nit se nista dize,i sve crvene lampice svijetle(te lampice oznacavaju da nesto nevalja,valjda)
Da li je to zato sto nemam windowsa ili??
Molim pomoc
Provjeri jel sve dobro spojeno,jel grafa ima dodatno napajanje,jesi to spojio,pinovi na maticnoj od restarta,power on.....jesu dobro spojeni?
Provjeri jel sve dobro spojeno,jel grafa ima dodatno napajanje,jesi to spojio,pinovi na maticnoj od restarta,power on.....jesu dobro spojeni?
Ma sve je spojeno,TV prepoznaje HDMI od grafe,svi cooleri rade,sve,samo sto bljesti crveno i nece uci ni u BIOS,mogu nekako restartati maticnu?
Ma sve je spojeno,TV prepoznaje HDMI od grafe,svi cooleri rade,sve,samo sto bljesti crveno i nece uci ni u BIOS,mogu nekako restartati maticnu?
Nisam siguran,ali mislim da ce ti tv prepoznati grafu iako je ona lose spojena.
Ponavljam-smrdi mi na lose spajanje i restartom BIOSA neces nesta postici,ali opet cuda se desavaju!
Vadi bateriju i zapalis cigaru(to je moj timming
)Znaci oko 7 min,vratis bateriju i bios ti je restartiran-ili uz pomoc jumpera na maticnoj(pise ti kako,sta i gdje na knjizici od maticne)
Ako ni restart BIOS-a ne pomogne, probaj sve opet spojit, provjert koje si pinske konektore spojio a grafu i ostalo.
Ponavljam-smrdi mi na lose spajanje i restartom BIOSA neces nesta postici,ali opet cuda se desavaju!
)Znaci oko 7 min,vratis bateriju i bios ti je restartiran-ili uz pomoc jumpera na maticnoj(pise ti kako,sta i gdje na knjizici od maticne)
Imam jumper,a kako to s jumperom?
Izvadim ga ili?
Imam jumper,a kako to s jumperom?
Izvadim ga ili?
Jumper ti sada stoji na prva dva pina od tri, tiga prebaci da stoji na drugom i trećem pinu, pa ga opet vrati na prva dva tj. u položaj u kojem je bio prije nego si ga vadio.
Nešto si krivo spojio hm, a sad znaj šta . Možda lampice ne valjaju i na koji si tv spojio sa hdmi grafu.
Pa prebaci ga onako i opet vrati.
Kaj baca iskre ili kaj možda nisi dobro spojio monitor pa ne vidiš niš ili ti je baterija od biosa otišla ili si krivo nekaj spojio pogledaj kablove mrdaj ih malo, da li dobivaš kakve bipove sa matične.
izvadi jednu ploćicu ram-a pa probaj
Spojio si i 20/24-pinski ATX na matičnu i 4/8-pinski? Čisto pitam da nisi možda zaboravio onaj manji prikopčati.
Radi!!!!!!!
Eto iskopcao sam sve kablove,pa ukopcao,jumper stavio i vratio na normal,i otisao mi je u bios,tj ono nesto american...
Uglavnom cini mi se da radi!
I jos nesto kupio sam danas 6790 novu,i sad vec mi je bila u kompu 2 sata,i rondala je,tj bila glasna,i sad izvadim ju,i ono nista se ne cuje...
Hvala svima,ako sutra ne bude radilo opet sam tu 
Rekao sam ti da nisi dobro spojio