Laptop boot problem

poruka: 3
|
čitano: 1.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Laptop boot problem
ovako.. imam acer 5720z i odkad mi je prije par mjeseci pao poceli su se javljat problemi.. zapravo tek par mjeseci kasnije ali mislim da je to uzrok.. laptop se ugasi sam od sebe i nemoze se upalit nekoliko minuta.. ima problema s bootanjem.. isao sam rusat windowse i nisam uspio bas zbog tog bootanja i jos par errora (partition magic pro) i nisam mogo nikako rjesit.. mislio sam da je problem u hardu i dao sam 450kn za novi.. i sav sretan dodjem doma kad ono.. problemi identicni.. zna li mozda neko u cem je problem i kako ga rjesiti.. u kranjem slucaju ga nosim na servis al to je definitivno zadnja opcija..

unaprjed hvala..

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Laptop boot problem
AnArchist kaže...
ovako.. imam acer 5720z i odkad mi je prije par mjeseci pao poceli su se javljat problemi.. zapravo tek par mjeseci kasnije ali mislim da je to uzrok.. laptop se ugasi sam od sebe i nemoze se upalit nekoliko minuta.. ima problema s bootanjem.. isao sam rusat windowse i nisam uspio bas zbog tog bootanja i jos par errora (partition magic pro) i nisam mogo nikako rjesit.. mislio sam da je problem u hardu i dao sam 450kn za novi.. i sav sretan dodjem doma kad ono.. problemi identicni.. zna li mozda neko u cem je problem i kako ga rjesiti.. u kranjem slucaju ga nosim na servis al to je definitivno zadnja opcija..

unaprjed hvala..

rashladni kanal nije blokiran? to je inače obično ako se procesor pregrije...

15 godina
neaktivan
RE: Laptop boot problem
e to sam se trebo sjetit prije nego sto sam bacio 500 kn.. ali inace kad dugo radi se zna ne gasit a cim udjem u partition magic pro da sredim particije on se gasi.. al provjerit cu jos jednom.. hvala puno..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice