Kupio sam hp-ov 6735-s prije dva mjeseca međutim ona tanka žica unutar ac-adaptera mi je otpala i ostala u power konektoru. Trenutno je na servisu, ali je pitanje što će s njega jer navodno bi trebalo mijenjati cijelu matičnu, a to ne mogu jer je ona ispravna (iskreno ne razumijem kako onda popravljaju takve stvari?). Sad me zanima par stvari, pošto je ta žica "popunila" pola konektora bi li se išta dogodilo kad bi jednostavno ugurao novi punjač do kud ide? Ista žica naslonjena jedna na drugu i s tim da je do pola unutra trebalo bi pokrenut laptop, a da se ne dogodi nikakav spoj zar ne? A druga stvar ukoliko netko zna da to ne može funkcionirat znate li koji power jack uopće ima taj laptop nisam mogao naći na internetu, je li moguće nekako s druge strane konektora "gurnuti" žicu i je li ga moguće nabaviti u hrvatskoj? Još kad bi ga netko znao spojit po jeftinoj cijeni . Dosta pitanja ali nadam se da netko zna bar neke odgovore, kad se na servisima nikakvi kvarovi ne priznaju -.-. Zahvaljujem
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam taj isti laptop..to su totalno glupo napravili :) uglavnom, za to se NE TREBA mjenjat maticna ploca...kada ti otvore laptop, neka da druge strance gurnu taj visak vani i to je to....ti kupis novi punjac i vozi...
vratili mi ga sa servisa, kažu da je iskrivljen pin unutra i da ga ni pod garancijom a ni ovako ne mogu izvuc komplicirano im je, kao jedina opcija je nova matična. jel zna netko koji je u tom laptopu dc.konektor i jel ga moguće nabavit u hrvatskoj hitno je???? i šta mislite bi li radilo kad bi spojio sad punjač na pola unutra do kud ide, glupo mi kupit punjač pa da nema koristi od njega?? Molim vas za pomoc