L1900j on sapphire 3870 no signal after power off

poruka: 5
|
čitano: 952
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
LG L1900J on sap. 3870 no signal after power off

Pozdrav svima,

evo samo da kazem da molim da se ne javljaju kvazi serviseri koji nemaju ovaj problem jel sve je isprobano samo oni koji su ovaj problem imali i uspjesno ga rijesili.

Dakle ovako koliko sam ja zakljucio svaki puta kad se dogodi nestanak struje ili cisto cupanje iz uticnice ( ne odmah nego nakon cca 10-30 min) dolazi do no signal spike na gore

navedenom monitoru.

Moja pretpostavka je da graficka ne prepoznaje da je monitor spojen (tzv. ping monitora). Isprobano sa x kablova dvi-dvi, vga-dvi, vga-vga sa 2 adaptera (varijacije adaptera od

svih graf. kartica koje su na trzistu) itd.

Ovaj problem gonim vec jedno 5 mjeseci i nikako da dodem do odgovora mogu sve zamijeniti ali neznam kaj da mijenjam posto i sam radim u servisu i di got da to odnesem rulja

ce mi otkinut od smijeha.

Uspio sam ga rijesiti na sljedeci nacin dignem se opsujem koju i odem do garaze dovucem crt monitor spojim ga i kad se mashina boot-ne onda na zivo prespojim LG-a.

Konfa je....

Asus m3a78

sap. 3870

ostalo je nebitno jel ako su te su dvije stvari bitne makar sumnjam posto sve radi.

Unaprijed zahvaljujem!

LP

Dragunov

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko imaš priključaka na monitoru?

EDIT: Pa onda neko vrijeme koristi CRT dok ne skupiš love za novi monitor.

Um caruje,sisa klade valja...
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2009 22:18 (DjPetardo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: L1900j on sapphire 3870 no signal after power

Nemas iskustva bas sam to htio izbjec.

Evo da ti odgovorim kad nisi procitao prvu recenicu.

Ima jedan DVI dolazi packed sa dvi-dvi kabelom i dvi-vga kabelom lijepo sam napisao da su sve opcije kabela isprobane

(googlaj jel se vidi da nisi zainteresiran za otklanjanje problema uz to sam i napisao koje su opcije isprobane).

LOL

Ja ne skupljam novce ja kupim kaj mi treba aj mi ti skilleru nadi monitor koji ovako izgleda i usto je 4:3.

Ispricavam se ako sam bio bezobrazan ali gle opet se pozivam na prvu recenicu originalnog posta.

LP

Dragunov

17 godina

Ja sam ti do nedavno imao L1900R, u biti ista stvar ko ovaj tvoj i nikad problema, s tim da mi je grafa 8600gts.Ali ista stvar mi se događala kod jednog starijeg crt monitora, isto lg,

pa sam ga bacio u smeće :) . Jesi probao reklamirat?

http://www.steelers.com/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: L1900j on sapphire 3870 no signal after power

To nije odgovor koji sam trazio zelim rjesenje ovog problema.

Ak posaljem na servis nema istoga jel se ne proizvodi a to mi ne odgovara.

Nije mi problem slozit dodatnu mashinu ubacit 5 tb diska u nju i  poslat sve u komadu bad mi jel mi je ovaj monitor sasvim ok i ak mi ga zamjene za nekaj drugo bit ce problem.

LP

Marin

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice