Kvalitetan servis / dijagnostika PC-a u Zagrebu

poruka: 12
|
čitano: 5.812
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Danas sam imao vrlo neugodnu situaciju s računalom. Ostavio sam upaljen komp i otišao sam na fax na predavanje. Kad sam se vratio doma cijeli stan je bio u dimu i sve je smrdilo po plastici, a iz kučišta računala u mojoj sobi je izlazio gusti dim. Brzo sam reagirao i isključio glavne prekidače za struju i prestao je izlaziti dim. Nakon što sam napravio dobro luftanje stana otvorio sam kučište i vidio da je došlo do kratkog spoja na matičnoj ploči na konektoru na koji se spaja gumb za gašenje / paljenje računala. Oko tog dijela je sve pocrnilo od taljenja i par utora za kartice je uništeno.

Što meni treba je dobar servis, odnosno dijagnostiga da se utvrdi zašto je došlo do kratkog spoja i koje su komponente permamentno uništene i potrebna je zamjena istih. Molim vas da mi preporučite dobar servis u Zagrebu koji mi tako nešto može pružiti a da je cjenovno pristupačan! Hvala.

http://micromanagements.blogspot.com/

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Links ima najbolji servis u HR.

I ADM je odlican :)

Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

ADM

ekipa je ok, saslusat ce i tvoje misljenje i pogledat ce ono sto trazis od njih da pogledaju

ja sam bio vise puta kod njih jer sam imao dosta cudan problem, a kako sam jos uzeo dodatnih komponenti kod njih samo su mi jednom naplatili servis

kod linksa nisam bio al ekipa ih dosta hvali 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 22:33 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kvalitetan servis / dijagnostika PC-a u Zagreb
Creative kaže...

Danas sam imao vrlo neugodnu situaciju s računalom. Ostavio sam upaljen komp i otišao sam na fax na predavanje. Kad sam se vratio doma cijeli stan je bio u dimu i sve je smrdilo po plastici, a iz kučišta računala u mojoj sobi je izlazio gusti dim. Brzo sam reagirao i isključio glavne prekidače za struju i prestao je izlaziti dim. Nakon što sam napravio dobro luftanje stana otvorio sam kučište i vidio da je došlo do kratkog spoja na matičnoj ploči na konektoru na koji se spaja gumb za gašenje / paljenje računala. Oko tog dijela je sve pocrnilo od taljenja i par utora za kartice je uništeno.

Što meni treba je dobar servis, odnosno dijagnostiga da se utvrdi zašto je došlo do kratkog spoja i koje su komponente permamentno uništene i potrebna je zamjena istih. Molim vas da mi preporučite dobar servis u Zagrebu koji mi tako nešto može pružiti a da je cjenovno pristupačan! Hvala.

Ne kontam jedno a to je

ako ti je na maticnoj doslo do kratkog spoja nesto je se trebalo zapaliti ili pući a ne tako dugo da traje taj dim.

A to da si ti iskljucio pa je se prestalo dimit i to ne kontam, racunar se zapusi malo dima i gotovo

U tebe je malo veci problem izgleda

15 godina
neaktivan
Nije mi jasno kako se stvorio tolki dim a samo je malo dio maticne pocrnio/ rastalio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Da znam nebi tražio pomoć -.-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi to ti možda ?  :)

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 8:16 (Hrvojestr).
Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

hahahahahahahha, uljepšao si mi dan sad haha, ali da, eto tak je to izgledalo otprilike :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Creative kaže...

hahahahahahahha, uljepšao si mi dan sad haha, ali da, eto tak je to izgledalo otprilike :)

Heheeh ajde baš mi je drago :))

A što se tiče servisa svakako ADM ili Links...najbolji,najpristupačniji ...ma sve naj

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
16 godina
neaktivan
Creative kaže...

To što je dimilo riječ je napajanje koji se moguće zapali zbog neispravnog napona, razlog zašto kod napajanje trebao izgorjet osigurač a ono nije iako je dogodio kratki spoj.  Imao si sreću da ti kuća nije izgorjela a brzo si reagirao isključenje iz struje.. Zato uvijek imaj na umu ako više neradiš na računalu sigurnije je isključit.

Nenad, sam svoj majstor za sve vrste računala. :)
10 godina

ljudovi, moze preporuka dobrog servisa/dijagnostike u zgu? naime doma sam sve zivo probao al jednostavno komp se ne pali, zanima me dijagnostika maticne, znaci dal je crkla (cini mi se da je maticna jer sve ostalo radi, osim cpu i ram a to ne mogu testirat ako ploca ne radi), i dal se isplati popravljati itd. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
marattz kaže...

ljudovi, moze preporuka dobrog servisa/dijagnostike u zgu?

ADM, FuturaIT.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice