Krepa HDD u godinu dana

poruka: 4
|
čitano: 976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Krepa HDD u godinu dana

Pozdrav forumaši,

kupio sam Acera 5750g prije 2 godine u konikoma i iskesao 5000kunića. Prvo što mi je bilo, dobio sam laptop sa pokvarenim HDD-om, ali eto zamjenili su mi laptop i dali isti drugi. Taman nakon godinu i 10 dana krepao HDD WD Blue 640GB. Garancije nije više bilo te sam morao sam kupit novi. Kupih WD Black 500GB i evo nakon godinu dana crknio i on. Problem sa bad sectorima i prvi i drugi put. Laptop čuvam i pazim i nemogu vjerovati da godišnje moram jedan HDD kupit.

E sad HDD je kupljen u linksa, podržava li to garancija s obzirom da piše da je garancija 60mjeseci?

Te ako budem morao kupiti novi, imate li na umu kakv malo robusniji :D

Hvala unaprijed,

antisha

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Krepa HDD u godinu dana

Garancija bi to trebala podržavati, bad sectori spadaju u neispravan HDD. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Krepa HDD u godinu dana

Pod garancijom je no frks {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Krepa HDD u godinu dana
antisha12391 kaže...

Pozdrav forumaši,

kupio sam Acera 5750g prije 2 godine u konikoma i iskesao 5000kunića. Prvo što mi je bilo, dobio sam laptop sa pokvarenim HDD-om, ali eto zamjenili su mi laptop i dali isti drugi. Taman nakon godinu i 10 dana krepao HDD WD Blue 640GB. Garancije nije više bilo te sam morao sam kupit novi. Kupih WD Black 500GB i evo nakon godinu dana crknio i on. Problem sa bad sectorima i prvi i drugi put. Laptop čuvam i pazim i nemogu vjerovati da godišnje moram jedan HDD kupit.

E sad HDD je kupljen u linksa, podržava li to garancija s obzirom da piše da je garancija 60mjeseci?

Te ako budem morao kupiti novi, imate li na umu kakv malo robusniji :D

Hvala unaprijed,

antisha

- Sad imas garanciju, znaci ako ti crkne za godinu dana dobit ces drugi, nema brige.{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice