Kontinuirano se restartira pri paljenju

poruka: 7
|
čitano: 1.438
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Komp mi se jednu večer srušio 5min nakon paljenja u iexploreru.Pomislio sam čudno ,i sad čekam da se restartira,no čim se upalio i zavrtio ventilatore ,odmah se i srušio i tako to radi dok god ga ne isključim iz struje.Dakle prije nego uopće baci sliku na ekran.odmah ujutro sam odlučio otići u servis jer je računalo još pod garancijom (3mj staro,e8400,ati 4870 1gb,4gb ram,320hd,corsair vx450wat) i odlučim još jedan put ga upaliti i začudo sve radi normalno idućih tjedan dana.Tada sam promislio da je možda došlo do pada napona u kući,sve dok jučer nisam opet doživio isti problem s tim da se ovaj puta nije prvo srušio nego jednostavno iz čista mira ga ne mogu više upaliti odnosno pali-gasi se svake 2 sec prije nego uopće slika dođe na ekran.Probao sam i drugi kabel i utičnice i uvijek je isto.Ima li tko koju ideju,meni nekako daje na problem s napajanjem.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Kontinuirano se restartira pri paljenju

Srušio se kad nije bio pod opterećenjem ali svejedno.... 90% da je napajanje. Nosi to na servis.

I've seen things that you people wouldn't believe...
16 godina

Probaj ram kekse vadit jedan po jedan,moguće da je jedan ili dva otiša javlu.

Kako vidiš gori li svitlo u živideru ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kod mene je bio isti problem prije par mjeseci, ali ga je formatiranje HDD-a i ponovna instalacija OS-a uspješno rješila

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dery kaže...

Probaj ram kekse vadit jedan po jedan,moguće da je jedan ili dva otiša javlu.

čemu ga rastavljati kad ima garanciju? Nek se oni na servisu bakću i zaje sa tim. Nema potrebe da se on sa time zeza. još će ga optužiti da ga je on smrdao. Lako je moguće da je ram u pitanju, ali bolje da to servis rješava.

I've seen things that you people wouldn't believe...
17 godina
neaktivan

Da nisi možda overclockirao procesor ili grafičku karticu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pogledaj kondenzatore na maticnoj kakvi su - meni su oni otisli prije mjesec dana bili

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice