Pozz,kako mozete procitati iz naslova imam problem.Pocelo je prije 10tak dana.U igrama i dok radim test 3DMark Vantage smrzne mi se komp,nestane slika na monitoru.Kao da je ugasen.Kad pokrenem furmark vrti ga 18min i nikakvi problema. Konfiguracija je pod moj pc. Moram dodati da sam izbacio graficku i ram kao kvar. Isto mi se dogadja sa drugim komponentama koje stavim u komp. Temperature su odlicne tokom igranja,znaci da ne bi trebale bit problem. Ako netko ima iskustva sa slicnim glupostima,molim pomoc. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koje napajanje imas?
Fortron Blue Storm II 500w
Moze biti do overclocka procesoera mozda i grafe
Jel ti se baca BSOD,jel imas prasine u računalu?
vracaj oc komponenti 1 po 1 i vidi sta je ako opet bude isto memtest
Gle nikada nisam clockao niti proc niti grafu,sve radi na stock frekfencijama.Kuciste je cisto i zrak struji ok. Temperatura grafe nakon 18 min furmarka je 71C.
Evo sad sam radio cpu stres test sa occt programom i temperature nakon 15 min testa su 61C sa stock hladnjakom.
Evo sad sam radio cpu stres test sa occt programom i temperature nakon 15 min testa su 61C sa stock hladnjakom.
Testiraj napajanje sa OCCT-om. (power supply test)
software?
Rijesio sam problem,sad je sve super.Hvala svima na pomoci.
a u čemu je bio problem ???
Dodao sam jos jedan hladnjak 120mm na bocnu stranicu,da mi bolje hladi memoriju i proc. Od tada temperature su drasticno pale.Ali bunilo me to sto su temperature i prije bile u granicama normale.Kako god sad je sve ok.
Dodao sam jos jedan hladnjak 120mm na bocnu stranicu,da mi bolje hladi memoriju i proc. Od tada temperature su drasticno pale.Ali bunilo me to sto su temperature i prije bile u granicama normale.Kako god sad je sve ok.
Vjerojatno su se dizale pri vecim opterecenjima
Hvala svima na savjetima i trudu,ali vec sam gore napisao da je problem rijesen. Pozzz
.................
Promjeni pastu na procesoru (svakih 5 mjeseci ) :=)