Komp se restartira nakon bljeskanja.

poruka: 5
|
čitano: 728
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Nisam siguran jeli ovo softverski ili hardverski problem, mozda je tema u krivoj sekciji...

Uglavnom, prijateljov mi komp u zadnje vrijeme poceo raditi nesto vrlo cudno... Bljesne nasumičnu boju pomiješanu s crnom preko ekrana i restartira se. Nakon restarta napise da se uspjesno oporavio a kad otvorim detalje pise da je problem bio BlueScreen iako ga nevidim. Prvo sam mislio da su virusi napravili probleme (Imao je mnogo ih... Npr. U Program files mape kao: "fhgjgfEuhol" ili "This is why youtube..."). Srusio sustav, formatirao disk, digao novi sustav, instalirao sve drivere, nikako nije napravio problem. Ali cim bi pokrenuo bilokoju igru (testirao sa LoL I CoD4) opet ista stvar. Ali ima razlike, prije bi to cinio nasumično, sad samo kad igru pokrene. Deinstalirao sam drivere graficke i porenuo PC preko intengrirane. Tu je sve bilo uredu, igrao je LoL 2 dana nikako mu nije napravio nikakav problem... Zna li itko sto bi mogao biti problem? Napojna mu je 430 Watt-i, a ovo mu je konfiguracija.

CPU: AMD FX-6100

GPU: Ati radeon HD 7770 1 GB

RAM: 8GB

MATIČNA: AsRock 960Gm-Gs3 fx

HD: Western Digital (Black ili Blue nisam siguran...)

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Meni smrdi na grafičku. Ako ima garanciju onda nosi na servis,a možeš i peći u pećnici na 10 minuta pa probaj ponovo pokrenut te igre :) Ako opet problem postoji zamijeni grafičku. Tutorijal o pečenju grafičke imaš u navedenom forumu.

http://forum.phishingdb.eu/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probaj sa drugim driverima grafe, novijim ili starijim.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Komp se restartira nakon bljeskanja.

ja sam imao slicne probleme, isto bluescreen i prvi put su bili problem rami, a drugi put mi je isto tak slicno i to samo pri zahtjevnim igrama zamrzavalo i restartiralo i onda je bila grafa... pa nesto od tog dvoje probaj zamjenit ak imas jos jedan komp pa ces vidit sto te zeza

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 19:50 (dado16).
15 godina
neaktivan

Vidit cu, ja mislim da grafa nema garancije, za pecnicu sam cuo, ali to cu cuvat kao krajnje rjesenje, I probao sam starije drivere oprt isto...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice