Komp nedaje znakove zivota

poruka: 34
|
čitano: 10.274
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Komp nedaje znakove zivota
Balvan8 kaže...
Balvan8 kaže...

Evo ovako meni se isto nešto slično dogodilo, stari komp P4, sve je normalno radilo dok jednog dana nisam odlučio instalirat zvučnu karticu. Nakon instalacije drivera me tražio da restartam komp. te sam ga restarto. Prilikom podizanja windowsa komp mi se ugasi i tako par puta. Maknuo sam zvučnu i dalje se gasio nakon cca. 30 s bootanja. Probo sam stavit drugo napajanje (vx450) s njim je najduže radilo tj. podizali su se windowsi 2 min i onda se opet ugasio. Na procesoru je pasta mjenjana prije mj. dana, te sam pregledo dali je ventilator dobro sjeo na proc. i sve je ok, probo sam maknut 1 keks rama, pa drugi nije bilo nikakve promijene. Jel neko ima šta u planu šta nevalja il šta je riknulo!? Inače komp je: P4 530, Asrock 755VM800Pro, x800 AGP, DDR2 2x512Mb, te raptox 450w napajanje staro cca. 4-5 god.

Jel zna neko šta bi bio problem?

moze biti bilo sto... posto je komp star moj prvi izbor je memorija i matična....
napravi test memorije... memtest 86 da vidimo prvo memoriju, a onda ako to nije idemo dalje,,

16 godina
neaktivan
8ax kaže...
kad si imo "3.4 ghz"... loool

Nije svako bogatas...gledaj svoja posla.

harry
17 godina
neaktivan

evo jedan problem, mislim da je maticna krepala, nema beepa, nista se ne vrti , nema lampica, ama bas nista, a do neki dan sami problemi, restartao se svakih pola sata, bootanje jako sporo i sad nece nista.

Ja mislim da je matican a vi?

olio wwe
15 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...
8ax kaže...
kad si imo "3.4 ghz"... loool

Nije svako bogatas...gledaj svoja posla.

{#} Pa i sad imas 3.4 ghz...znaci nisi se bas nesto unaprijedio {#}

Battlelog ~ UrbanFsk
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice