Komp mi nece ucitat monitor

poruka: 12
|
čitano: 3.328
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zdravo. imam problem.kupio sam konfiguraciju u hgspotu  msgw infinity professional h7  i  samsung monitor syncmaster p2370.sve sam spojio ali kada spojim monitor nista se ne prikazuje. komp se ukljuci i sve normalno samo sto se nista ne vidi na monitoru(i monitor radi) pa me zanima sto da napravim da li nesto krivo radim ili kaj?pa ako mi mozete rec da ga ne odvedem na servis bezveze ak je nekaj jednostavno.  a monitor sam onda spojio na stari komp i radi a na ovom novom nece zasto

hvala

Fuck techno,Fuck turbo folk,LISTEN TO HEAVY METAL AND PUNK

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Komp mi nece ucitat monitor
kresimir kaže...

Zdravo. imam problem.kupio sam konfiguraciju u hgspotu  msgw infinity professional h7  i  samsung monitor syncmaster p2370.sve sam spojio ali kada spojim monitor nista se ne prikazuje. komp se ukljuci i sve normalno samo sto se nista ne vidi na monitoru(i monitor radi) pa me zanima sto da napravim da li nesto krivo radim ili kaj?pa ako mi mozete rec da ga ne odvedem na servis bezveze ak je nekaj jednostavno.  a monitor sam onda spojio na stari komp i radi a na ovom novom nece zasto

hvala

Probaj iza monitora utikač malo jače nagurnit..

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
15 godina
neaktivan

pametan odgovor -.-

a jes biser majke mi pa nije covjek samo tako stavio bez da je zasrafio monitor iza kad svaki vga ima on srafice da se pricvrste

mozda ti nisu stavili na biosu da ti bota sa graficke nego je na integriranoj probaj stavit na maticnu monitor

i pogledaj dali monitor uopce radi

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 20:52 (Sheeva).
15 godina
protjeran
Sheeva kaže...

a jes biser majke mi pa nije covjek samo tako stavio bez da je zasrafio monitor iza kad svaki vga ima on srafice da se pricvrste

Pa ne govorim da zasarafi monitor nego da okrene pa ga jače zavrne...

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
15 godina
neaktivan

ja mislim da nije to jer taj monitor koristim trenutno sad na ovom starom,pa valjda nije to,mozda je nesto drugo?kaj bi jos moglo bit?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel grafička ima dva izlaza neka gts 240 serija možda?

ako je tako jedan je analogni, a drugi digitalni pa probaj monitor prekopčati na onaj drugi putem adaptera koji si dobio ili obratno od ovoga kako ti je sada prikopčan.

možda ti nije definiran izlaz na njoj za oba već samo za jedan po defoltu.

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

graficka mi je nVidia GeForce GT240. da kad mi je monitor bio bez slike pojavljivalo se nakaj analog i digital,,mozda je to bum probo

hvala

0 0 hvala 0
15 godina

Ak je Komp Nov i ak si probao ono što si i mogao najbolje odnesi komp i monitor na servis tamo gdje si ga i kupio ne

preporučam ti danje nasilno guranje kablova u kontektore kako nebih oštetio još i kontektore od računala odnsno povijo kojim

slučajom iglice na utorima za uštekavanje.

DJ+

17 godina
odjavljen

Jesi provjerio ono što ti je Sheeva rekao? Vrlo vjerojatno ti komp ima integriranu grafičku, pa je možda ona aktivna. Ili je aktivna diskretna grafička a ti spajaš na integriranu. Gdje spajaš monitor, na VGA ili DVI konektor i da li je kod PS/2 i USB konektora ili doli na slotu od grafičke?

To što prebacuje Analog/Digital, znaći da monitor pokušava naći na kojem mu je ulazu komp. Ima dva ulaza: Digitalni DVI i Analogni VGA.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kresimir kaže...

hvala

to se dogodilo i mom prijatelju

nije mogao ukopčati monitor ondje gdje su obično ukopčaje (trebao je adapter) pa je on ukopčao negdje pri vrhu kompa

sutradan je zvao mene da mu vidim šta je

samo je trebalo uzeti adapter i spojiti monitor pri dnu kompa

vidi da se i ti nisi tako zahebo

15 godina
neaktivan
evo uspio sam sad mi radi,hvala svima puno na pomoci i to sto ste nasli vremena da mi pomognete.PUNO HVALA!!!
15 godina
protjeran

Imaš link ispod potpisa ,,Hvala", to mu klikni Namigiva

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice