ovo sad pisem preko on screen keyboarda....Naime ne radi mi razmak niti slova h,g,ć, i esc.
pretisnuo sam slucajno neku kombinaciju tipki i sad mi ne radi...HITNO bih trebao pomoc ko zna..
jeli mozda do ovog?
ovo sad pisem preko on screen keyboarda....Naime ne radi mi razmak niti slova h,g,ć, i esc.
pretisnuo sam slucajno neku kombinaciju tipki i sad mi ne radi...HITNO bih trebao pomoc ko zna..
jeli mozda do ovog?
Je si li probao restart?
Provjerio kabel PS2/USB od tipkovnice?
To pišeš možda na svom laptopu?
Ako da, možda si uključio (Fn) NumLock, mada ne vidim zašto i tada ne bi radio space i esc.
Je si li probao restart?
Provjerio kabel PS2/USB od tipkovnice?
To pišeš možda na svom laptopu?
Ako da, možda si uključio (Fn) NumLock, mada ne vidim zašto i tada ne bi radio space i esc.
ne..nije do toga
jeli mozda do ovog?
A reci mi jel na kompu ili na laptop? Da znamo u čemu je problem.
jeli mozda do ovog?
A reci mi jel na kompu ili na laptop? Da znamo u čemu je problem.
Na kompu
Na kompu
Ok, tipkovnica možda u kvaru jesi li isprobao na drugom kompu i kako se ponaša? Ako ta tipkovnica ima probleme, a u dučani nisu skupe a ima jeftinije do skupih. Postoje utori tipkovnice PS2 i USB.
Nije stvar u tipkovnici...100 posto sam siuran
jucer je sve normalno radilo..
mislim da je nedje u cpanelu...
samo s tipkovnicom...
btw.ja sam uvjeren da je negdje ovdje problem
Može bit ako nisi u kojem slučaju prolio u tipkovnice. Ili je možda dobio vlagu. Zna se desit.
Može bit ako nisi u kojem slučaju prolio u tipkovnice. Ili je možda dobio vlagu. Zna se desit.
Nije to...
Da nije u BIOS-u negdje?
Nije to...
Da nije u BIOS-u negdje?
Ne, u tipkovnici ima kontroler koji kontrolira slova. Posudi tipkovnicu od nekog prijatelja ako imaš pa isprobaš pa ako prijateljev tipkovnicu sve radi kako treba, onda je jasno da je tvoj tipkovnica u kvaru i kupiš novu. Nemožeš biti siguran dok ne isprobaš.
Nije to...
Da nije u BIOS-u negdje?
Ne, u tipkovnici ima kontroler koji kontrolira slova. Posudi tipkovnicu od nekog prijatelja ako imaš pa isprobaš pa ako prijateljev tipkovnicu sve radi kako treba, onda je jasno da je tvoj tipkovnica u kvaru i kupiš novu. Nemožeš biti siguran dok ne isprobaš.
Tipkovnica radi normalno... jer sam imo vec taj problem prije pa sam a rijesio,samo sam zaboravio kako...tipkovnica je nova i radi 100 posto..
probaj tipkovnicu kod nekoga šta si tvrdoglav.
ako na tom drugom kompu radi onda je stvar u računalu, a ne u tipkovnici.
ako je tipkovnica u redu, skeniraj računalo od virusa.
Tako mora i izgledat.
ako je problem u kompu...komp kupio novi,nije star niti mjesec dana,a toliko nema ni tipkovnica....
Jeli tebi toliko teško uzeti drugu tipkovnicu i probati je ili tu tvoju proati na drugom PC-u?
Ja sam neki dan imao slican problem...
Caps lock mi je radio obrnuto i nije mi radila nula na numerickoj ukljucujuci jos neka slova. Ukopcao sam staru ps i radio na njoj 2 dana...
Jucer isao cistit komp i nakon sta sam bio gotov usteko sam "potrganu" i sad radi normalno -.-
Caps lock mi je radio obrnuto i nije mi radila nula na numerickoj ukljucujuci jos neka slova. Ukopcao sam staru ps i radio na njoj 2 dana...
Jucer isao cistit komp i nakon sta sam bio gotov usteko sam "potrganu" i sad radi normalno -.-
ali ne kuzim kako kad mi komp nema niti mjesec dana...nov novcati ,ko i tipkovnica...
ali ne kuzim kako kad mi komp nema niti mjesec dana...nov novcati ,ko i tipkovnica...
nemora znacit ak je novo da ce radit...fkt probaj kod nekog drugog, mozda je greska u proizvodnji i ak nis drugo bar je pod garancijom ;)
Majko mila kako si tvrdoglav tako je i meni maticna nova novcata pa je otisla. Daj provjeri na drugom kompu ak radi onda je problem u tvom kompu nesto
Bio sam kod frenda,i niti njemu ne radi...
Reko mi je i to da ove tipkovnice sto imaju usb nastavak ne valjaju...da su bolje one sto imaju onaj okruli nastavak...
btw.neznam u cemu bi bio problem...
onda kupi drugu i gotovo
Jednostavno... imas disleksican komp. To se da finom terapijom sredit. Sretno!
E da, skoro sam zaboravio, nemoj mu to nabijat na nos jer ce pocet mucat pa ces imat totalno sheban komp. Samo polako.