pozdrav prijatelj ima problem sa kompom intel celeron 2.8ghz maticna asrock pmv890 i 768mb ram problem je u tome sto komp malo radi malo ne dođe do oonog winxp i tu se restartira i onda nece da upali monitor mora ga 20put palit gasit da bi uhvatio i opet ono isto dođe do winxp i restartira se
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da malo detaljnije objasniš ne bi škodilo 
Da li nešto javi ili se restartira sam od sebe?
Da li je probao reinstall windowsa?
Da li je probao napraviti disk check, možda nešto nije u redu s HDD-om?
Edit: On ustvari uopće ne može ući u windowse jel?
sam od sebe se restartira sad pokusavam podici novi win ali neuspjeva izbacuje error da hard disk nije uredu pa sam ubacio drugi sad cu vidit sta kaze
Možda imaš bad sektore.
Da li ga je naglo gasio ili je nestajalo struje?
Probaj i HDD regeneratorom popraviti, on se boota s USB-a/CD-a.
nije kaze prijatelj da je igro cod 4 i samo se ugasio i opet se upalio sam od sebe i nije bilo slike na ekranu
evo zasad radi evo opet neradi izbacio je fatal eror baš na instalaciji windowsa
Izvadi jednu ram memoriju i sa 512 probaj ;)
probat cu sutra
evo zasad radi evo opet neradi izbacio je fatal eror baš na instalaciji windowsa
erori inace dolazi kad su ramovi u hurcu ja sam tako stavio 768 mb i nije htjelo kad sam stavio okruglo na 512 radilo je samo sto sigurno je jedan ram u defektu
Menije je bila ista situacija,al sam se iznenadio kad je za 2 dana crklo napajanje koje sam promjenio i sad tipkam s njega...Može bit i do HDD-a (Invalid boot)
dakle probat sa 512mb
evo kad izvadim od 256mb nece se komp upalit cim vratim odma pali
stavio sam drugi 1gb i opet isto samo sto je sad zavrsio instalaciju windowsa i kad se restartiro windowsa nije bilo vec je ponovno instaliro
evo instaliro sam windows i sad kad prođe ono windows xp bude crna slika i tu stoji jedno 2-3min i samo se restartira i preko safe moda uđe a normalno nece i cim vratim jednu ram plocicu grafu komp nece
kolko imas ram plocica predpostavljam tri? skini memtest misecini da te one zezaju
imaju 2 ram plocice to je od jarana komp jedan od 512mb i jedan od 256mb ali stavljo sam drugi ram i opet isto