Klikanje u kućištu - WTF

poruka: 11
|
čitano: 2.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Klikanje u kućištu - WTF

Dan nakon LAN partija, kad sam si ponovo kod sebe spojio komp,   dok radi čujem otprilike svakih 5 sekundi kako mi nešto klikne u kućištu, i to koliko mi se čini negdje u predjelu gdje bi mogao biti hard disk.

Sve ostalo radi ok, pa me zanima zašto je došlo do ovoga, hoće li to samo od sebe otići itd ?     malo mi je bed što mi je komp još uvijek pod garancijom pa ne smijem otvarati, a radi se o, moglo bi se reći, vrlo iritantnom zvuku klikanja.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Klikanje u kućištu - WTF

Provjeri dal ti podatkovni i strujni kabel cvrsto sjede na hardu.

Cesto je to uzrok klikanja

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Klikanje u kućištu - WTF

znači da otvaram ?   ili da nosim na servis ?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Klikanje u kućištu - WTF
l)oolvl kaže...

znači da otvaram ?   ili da nosim na servis ?

Prvo sam probaj ustanovit tek onda na servis.
krpelj sa bazukom :)
17 godina
protjeran
Klikanje u kućištu - WTF

je, ali problem je ako probam sam onda ne bih nosio na servis jer nestane garancija

0 0 hvala 0
17 godina
l)oolvl kaže...

je, ali problem je ako probam sam onda ne bih nosio na servis jer nestane garancija

a onda bolje na servis, jer ako ćeš ga otvarati, pa ti kasnije nakon nekog vremena nastane neki kvar, neće ti to htjeti besplatno popraviti, onda možda bolje ne riskirati
iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
17 godina
protjeran
Klikanje u kućištu - WTF

hm.

a odnijet ću onda, ako mi ne nestane problem sam od sebe nakon 2 dana.   neka mi usput očiste i prašinu s grafičke   ^^

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Klikanje u kućištu - WTF

I jeli ti problem bio u hardu? Pitam jer imam isti takav problem, i dok se čuje blokira mi komp....Mršti se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jao ljudi kao da niste čuli da klikanje na hdd-u znači njegovu skoru i mučnu smrt (i on  i podaci umiru zajedno). Pravite backup podataka i u trgovinu ponovi hdd.....

17 godina
protjeran
Klikanje u kućištu - WTF

ma ne, radi se o novom hardu   (WD 640) , a nije ni ispunjen nikad do kraja.

bio sam odnio na servis, lik je malo očistio (iako je bilo minimalno prašnjavo sve), i malo uključio/isključio hard.   i malo ga je pomaknuo u ladici i pričvrstio.   Kad sam donio kući sve je radilo kao novo.   Izgleda da se bilo malo istruskalo dok sam prevozio kućište na LAN i nazad, koliko se meni čini.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Klikanje u kućištu - WTF

kad smo vec kod klikanja meni komp 5-10 min nakon gašenja napravi jedan klik i tako uvijek a par sati kasnije zna se dogodit da nešto pukne jel to zbog hlađenja nakon gašenja ili....

Problem rješen kučište je malo iskrivljeno ima puno prašine......

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 22:54 (zeroname).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice