Nee. VIdi druze. Sve ovo mi se desavalo i sa starom plocom. Koju sam svakako hteo da menjam. I dok je nisam promenio, to sam pokusavao. Sve delove sam uzimao od drugara i brata i pokusavao, medjutim nije vredelo. Onda sam kupio novu plocu, napajanje, graficku, hard bukvalno sve osim ram memorije. I opet isto sve. I ja opet probam sve ispocetka. Kuler, napajanje, graficku uzmem od brata i stavim kod sebe, i cuje se. Moje ubacim kod njega, njegov komp kao da je ugasen. I tako sam nekoliko puta sa raznim pokusavao i nista. Zato mi i nije jasno. Sad mi jedino preostaje da probam da promeni kabl sto ide od napajanja do stekera za struju. Ne znam vise zaista.
Bas sam to i danas rekao tom drugu koji je inzenjer racunovodstva. I decko poceo da se smeje. Kaze nije mu nikako jasno kako to. Sve ijedan deo promenio i opet isto.
ah zašto se mučiš onda ubaci tvoje dijelove u njegovo kućešte, a njegove dijelove u tvoje kućište i svi zadovoljni, onaj koji ima lošije kućešte neka doplati onom sa bolji kućištem i riješen problem