Kako da podesim kuler (ventilator) na procesoru

poruka: 33
|
čitano: 15.669
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Kako da podesim kuler (ventilator) na procesor
Iceman23 kaže...

Nee. VIdi druze. Sve ovo mi se desavalo i sa starom plocom. Koju sam svakako hteo da menjam. I dok je nisam promenio, to sam pokusavao. Sve delove sam uzimao od drugara i brata i pokusavao, medjutim nije vredelo. Onda sam kupio novu plocu, napajanje, graficku, hard bukvalno sve osim ram memorije. I opet isto sve. I ja opet probam sve ispocetka. Kuler, napajanje, graficku uzmem od brata i stavim kod sebe, i cuje se. Moje ubacim kod njega, njegov komp kao da je ugasen. I tako sam nekoliko puta sa raznim pokusavao i nista. Zato mi i nije jasno. Sad mi jedino preostaje da probam da promeni kabl sto ide od napajanja do stekera za struju. Ne znam vise zaista.

Bas sam to i danas rekao tom drugu koji je inzenjer racunovodstva. I decko poceo da se smeje. Kaze nije mu nikako jasno kako to. Sve ijedan deo promenio i opet isto. 

ah zašto se mučiš onda ubaci tvoje dijelove u njegovo kućešte, a njegove dijelove u tvoje kućište i svi zadovoljni, onaj koji ima lošije kućešte neka doplati onom sa bolji kućištem i riješen problem

14 godina
Kako da podesim kuler (ventilator) na procesoru

Nisi uopće naredio speedfan.

Napravit ću kratki video pa stavim link.

EDIT
Evo i link videa.

Moraš samo naći matičnu u toj listi i narediti ili manual ili manual fan control,uglavnom nešto od toga mora pisati i ne zaboravi stisnuti kvačicu na remember it.

Nadam se da sam pomogao.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 22:36 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Kako da podesim kuler (ventilator) na procesor

Probao sam sad i to. Meni uopste nema opcija "manuel". 

I nece uopste. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 20:54 (Iceman23).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice