Jeli ovo normalno zauzece memorije?

poruka: 34
|
čitano: 4.505
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

oprostite ako smijem pitat jeli ovo normalno zauzevece memorije prije mi je ashWebSv.exe stvarao probleme zauzimao je poprilicno memorije a nista nisam skidao s neta (ovo u pozadini je od prije ) cak oko 60 k pa pitam samo da me uputite da li trebam mozda skenirat racunalo sa antivirusom mislim napravio sam to ali nista nije naso (postavke su bile na high) ako znate rjesenje molim pomozite

trenutno stanje trenutno stanje
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 17:09 (geek_boy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Premala slika, ne vidim. Skeniraj sa antivirusm, Spybotom:S&D-om te Ad-Awareom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Jeli ovo normalno zauzece memorije?
Aerendyl kaže...

da ,ne vidi se,samo ja bi ti osim ovog rađe preporučio alate koje možeš skinuti ovdje

16 godina
Aerendyl kaže...

sorry sto je premala uglavnom sa svim programima iznosi oko 550 k sa firefoxom se poveca za kojih 70 k pa me zanima jeli to normalno

16 godina

Koliko je zauzeće memorije u mirovanju vidi u task manager,znači zauzeče u MB.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 17:38 (dery).
16 godina
ma newcu se bez problema zivcirat ionako kad izadje win 7 njega cu stavit ako reakcije budu dobre ako ne onda formatirat disk i sve ce bit rijeseno oprostite sto sam vas gnjavio
16 godina

u mirovanju mislis bez ovih programa svih?

16 godina

u mirovanju je 482 mb a kad sve upalim sta mi treba znaci winamp windows live messenger i mozilla firefox onda skoci na oko 612 mb od 4 gige koliko imam

16 godina

Skoro duplo više nego meni je 280 mb.Koji antivir imaš možda je do njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

avast home edition sa svim updateovima sa mo sta sam primjetio prije par dana da je servis ashWebSv.exe(Web Shield) znaci od avasta proces bio na skoro 60 k a skinuo sam oko 3 - 4 gige sa neta i otada mi je tako nije javljao nikakav virus i danas upalim komp i sa tim servisom sve u redu sad ko da je otpustio memoriju koju je koristio

17 godina
neaktivan

A 4 gige rama imaš tek toliko da možeš reć da imaš 4 gige ili? Koja je poanta 4 gige rama ako očekuješ da bude iskorišteno samo 300-400MB?

Na tvom mjestu se ne bih zabrinjavao dok potrošnja ne prelazi 3.5GB. Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
geek_boy kaže...

u mirovanju je 482 mb a kad sve upalim sta mi treba znaci winamp windows live messenger i mozilla firefox onda skoci na oko 612 mb od 4 gige koliko imam

s tim što si naveo..to je normalno,uživaj i ne brini..rama imaš i previše

17 godina

promijeni si antivirusni program vjeruj mi,jer taj nevalja nicemu.Imas ga u Bug review.Sporo scana,usporava,i sucelje nije bog zna sta.Ako vec koristis besplatni antivirusni uzmi AVG.To ti je moja preporuka

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 17:59 (BugHacker).

0 0 hvala 0
16 godina
Tom69 kaže...

A 4 gige rama imaš tek toliko da možeš reć da imaš 4 gige ili? Koja je poanta 4 gige rama ako očekuješ da bude iskorišteno samo 300-400MB?

Na tvom mjestu se ne bih zabrinjavao dok potrošnja ne prelazi 3.5GB. Cool

ma brijo sam da se nes dogadja cudno pa da zbog kakvog zlocudnog programa raste zauzece prije dva tjedna mi je samo koristio oko 420 mb rama

16 godina
BugHacker kaže...

promijeni si antivirusni program vjeruj mi...

imas koju preporuku ala samo da nije avg i nod 32 imo sam gorkih iskustava sa njima i da je besplatan?

16 godina

Instaliraj novu aviru free pa vidi jer vidiš da taj avast puno vuče.Imam je ja odlična je.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 18:01 (dery).
17 godina

E ljudi kad smo vec kod Ram, znate koliko meni zauzeće, imam trenutno 2 GB, zauzeto 1.3 Gb, heh uvjek mi je zauzeto 1+ GB, imam Vistu x64, 70-ak procesa, al neznam sta koristi toliko da ispadne vele.

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

tocno.Instaliraj Avira koja je isto jako dobra sto se tice besplatnih.Bolje je jer trosi manje resursa nego AVG,al mozda je malo bolji AVG sto se tice prepoznavanja virusa

0 0 hvala 0
17 godina

markoal pokazi nam procese u task manageru jer ako imas 70procesa a nisi nam pokazo ni mi nemoze znati :/

0 0 hvala 0
16 godina
dery kaže...

Instaliraj novu aviru free pa vidi jer vidiš da taj avast puno vuče.Imam je ja odlična je.

ima li ko iskustva sa avirom free?kakva je jel ima rezidentnu zastitu ?

17 godina

imo sam je prije .I mogu rec da je vrlo dobra.Ima rezidetnu zastitu redovite updatejtove,slobodno je stavi :) posto nezelis nod32 ili avg.Makar nod32 nije besplatan..

0 0 hvala 0
16 godina

ma imo sam crackanu verziju nod 32 pa se opeko heh htako mi i treba kad ocu bit pirat sa dsamo trazim besplatne antiviruse

16 godina
neaktivan

instaliraj-deinstaliraj.Osmijeh.

ništa nemoj dirat ..nego si skini ovo iz posta da možeš održavat OS. jer ti sami AV nije dovoljan...i to je sve

ovdje

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 18:12 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Pa meni je isto kad ništa ne radim, oko 450 mb,a kad se firefox otvori,pa media player,rapidshare manager,msn,kaspersky eto ti oko 600 mb! Ne zabrinjavaj se previše,još ima 4 gb,ja imam 2 gb pa nikad ni ne zatrzava!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

geek boy uzmi avir 100%.Sto ce tice markovoga problema za dosta zauzeca memorije,moguce je nez problema da se nakupi 2gb ako jos ima puno procesa tako da se netrebas birnut...

0 0 hvala 0
17 godina

Evo par slika.
Heh kad sam stavio 4 GB, duplo mi brze sve islo,a i ovako je dobro ali kad palim/gasim igre sporije se i ucitava i manji fps mi je radi toga i sl, a ta 4 GB nerade(2x2) moram ih vratit(freeza se slika).
Neki od otvorenih procesa:
Xfire, Mozilla(9-10 tabova),Windows Media Player, Avira AntiVir, Spyware Doctor, Ati Catalyst, Logitech SetPoint,...

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 18:18 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

imas jako puno procesa i posto jos vista malo vise trosi nego drugi sustavi,to je normalno...nemas razloga za brigu.Pokusaj maknuti programe koji ti netrebaju sa startupa i iskljuci servise pri startupu koji ti netrebaju.

1 0 hvala 0
16 godina

ej havala puno cini se da je avast zezao sad cim sam stavio aviru odma mi zauzece memorije palo za vise od polovicu i stime imam sve otvoreno sto trebam puno hvala decki zakon ste samo mi kod avire smeta sta mu dugo treba da se updatea tj veliki su mu fileovi za update po nekoliko mb mislim ne smeta me jer imam flat al sto ako ighram nes preko neta i onda se pocne updatat avira i sve pocne stekat? al sve u sve avira je zakon hvala ljudi:)Izlanuo se

16 godina
neaktivan

Pa valjda možeš isključiti automatic updates :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Pa onda update napravi prije igranja igre... a mislim da imaš opciju u Aviri da ti radi update čim pališ komp!!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice