Internet odlican, torrent spor

poruka: 5
|
čitano: 1.669
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Poz. Pisem jer imam problem.

Dakle internet download brzina mi je preko 30 MBps

http://www.speedtest.net/result/4462370049.png

Tu je slika, a torrente mi skida brzinom 1.6-2.0 MB/s. Ne razumijem koja je fora... I da, skidam torrente s puno puno vise seedera nego leechera.

Jel zna netko u čem je problem, bas mi ne ide u glavu :S Inace internet je od 50 MBps bar tako pise, al jos nije brzinu punu postigo.

Ajmo pomoc pliz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Internet odlican, torrent spor
AjzeaBG kaže...
Poz. Pisem jer imam problem.

Dakle internet download brzina mi je preko 30 MBps

http://www.speedtest.net/result/4462370049.png

Tu je slika, a torrente mi skida brzinom 1.6-2.0 MB/s. Ne razumijem koja je fora... I da, skidam torrente s puno puno vise seedera nego leechera.

Jel zna netko u čem je problem, bas mi ne ide u glavu :S Inace internet je od 50 MBps bar tako pise, al jos nije brzinu punu postigo.

Ajmo pomoc pliz

Ne možeš uspoređivati te dvije stvari. Brzina preko torrenta ovisi o masu stvari. Npr. iako torrent ima puno seedera može se dogoditi da njih većina ograniči upload na par kb/s i čeka da prodje vrijeme koje treba odseedati. Za provjeru ove brzine imas na internetu npr. ovaj link LibreOffice kojeg možeš preuzeti s torrent klijentom i on ide punom brzinom. Takodjer, mnogi internet provideri ograničavaju torrent promet. Kako to izbjeci nije mi poznato.

Zora puca, bit će dana ...
10 godina
neaktivan
A ne znam vala iskljucivo kod drugih skida bez problema sa slabijim internetom torrente kao u mene, dok u mene nece.....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AjzeaBG kaže...
A ne znam vala iskljucivo kod drugih skida bez problema sa slabijim internetom torrente kao u mene, dok u mene nece.....

Pa gore ti je link i provjeri brzinu preuzimanja. A kad budes kod tih drugih prepisi si postavke (settings) koji oni imaju na klijentu pa ispravi kod sebe.

Zora puca, bit će dana ...
17 godina
Jura iz druge galaksije kaže...
AjzeaBG kaže...

Pa gore ti je link i provjeri brzinu preuzimanja. A kad budes kod tih drugih prepisi si postavke (settings) koji oni imaju na klijentu pa ispravi kod sebe.

B=/=b

1B=8b

30Mb/s=3.75MB/s

30 megaBITA u sekundi =/= 30 megaBAJTA u sekundi

.

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2015 9:49 (Ante).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice