Internet Caffe - kako?!

poruka: 7
|
čitano: 3.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Internet Caffe - kako?!

pozdrav, zivim u Bosni, a uskoro bi trebao voditi jedan novi internet klub klub sa jedno 6-7 racunala. pa me zanima kako bi se to sve moglo spojiti i pomocu kojeg programa da radi, na netu sam vec nesto citao a i ovdje na forumu, kao da se svi kompovi spoje na switch pa na modem, a zanima me da li se glavni racunar treba posebno odvojiti na modem ili kako, i koji bi mi program preporucili za vodenje kluba? neki govore da se kao samo sve spoji i ne treba nista podesavat, pa me zanima sta bi se sve trebalo podesit.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Internet Caffe - kako?!

Ne trebaš niš odvajati - spoji sve kompve na switch pa na router i sve ok. A što se tiče softvera... Malo progooglaj i trebao bi nać nešto. Doduše, možeš instalirati WinXp sa limited računima i napraviti da je firefox stalno otvoren. Ili neku linux distribuciju i naštelati da korisnci ne mogu nikamo osim u web browser.

Stick to the shadows....
17 godina
Internet Caffe - kako?!

Ja sam radio u Internet caffe i znam iz iskustva da nije dobro limitirat opcije. Nek rade kaj zele, PCovi se daju ''zafrizat'' pa kod sljedeceg restarta sve po starom. Kaj se tice mreze sve kompove dernes u switch pa u ruter kao sto je vec receno.

I'm the cream of the crop, I rise to the top I never eat a pig 'cause a pig is a cop Or better yet a Terminator, like Arnold Schwarzenegger Try'n to play me out like as if my name was Sega
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Internet Caffe - kako?!

Tako je, ima jedan program koji vraća sve na staro kod idućeg reseta... nezz kako se zove al bio je u Bug-u na CD-u... Ok program. Dobra ideja.

Stick to the shadows....
17 godina
neaktivan
Internet Caffe - kako?!

hvala svima na odgovorima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Internet Caffe - kako?!

Definitivno nabavi instaliraj program Deep Freeze.

Mogu prčkati po PC_u do mile volje, ni virusi ni trojani ni skinute datoteke, do slijedećeg restarta sve nestane i vrati se u stanje koji si prethodno zamrznuo. Najbolje da nakon friške instalacije OS-a, drivera i programa to napraviš.

http://www.erepublik.com/en/referrer/Van+Raus

http://www.erepublik.com/en/referrer/Van+Raus
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Internet Caffe - kako?!

hvala Raus za ime programa. moracu ga nabaviti.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice