Imam problema s matičnom asus_P8H61-M LX3

poruka: 6
|
čitano: 984
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

nema slike na njoj.onaj koji mi je dao rekao je tako i sad se pitam tko bi znao rješiti problem.  provjerio jesu li kondenzatori napuhnuti , resetirao CMOS , stavio RAM u drugi DDR3 slot i to sam sve gledao na youtubu. zaboravio sam reći da ima intel celeron g460 socket LGA1155 i ima dvije jezgre. pogledao sam karakteristike procesora  na intel stranici i piše da se nalazi intel hd graphic baš u procesoru. sad mi nije jasno. na toj ploči ne north bridge i south bridge nego samo jedan čip koji se nalazi ispod plavog pasivnog hladnjaka. evo slike kako izgleda matična ima jedan PCI-e i jedan slot ispod njega

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Imam problema s matičnom asus_P8H61-M LX3
antena123456 kaže...

nema slike na njoj.onaj koji mi je dao rekao je tako i sad se pitam tko bi znao rješiti problem.  provjerio jesu li kondenzatori napuhnuti , resetirao CMOS , stavio RAM u drugi DDR3 slot i to sam sve gledao na youtubu. zaboravio sam reći da ima intel celeron g460 socket LGA1155 i ima dvije jezgre. pogledao sam karakteristike procesora  na intel stranici i piše da se nalazi intel hd graphic baš u procesoru. sad mi nije jasno. na toj ploči ne north bridge i south bridge nego samo jedan čip koji se nalazi ispod plavog pasivnog hladnjaka. evo slike kako izgleda matična ima jedan PCI-e i jedan slot ispod njega

-To mislis na nekakvu naljepnicu/slicicu na matičnoj?

-Tko ti je sta dao?

-On provjerio kondezatore?

-A tko to?

-O kakvome ti cipu pricas?

Meni je veci problem razumiti tvoj problem i uopce sta je tvoj problem.Naskrabao si tu nejasnoce da glava boli!

Napisi jasnije!

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
8 godina
neaktivan

ploča ima intel chipset h61

ima socket 1155 sa intelom celronom

dobio sam ga u školi od jedne gospođe

imam problem ventilator od hladnjaka procesora vrti nema slike

evo slike od matične koja je u kućištu

13 godina
protjeran

najvjerojatnije trebas update/flashati biosa na verziju 0304, to mozes jedino s drugim procesorom koji podrzava tvoju trenutnu verziju biosa!

inace jesi ustekao i graficku karticu ili pokusavas preko integrirane tj u plocu?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 22:47 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

probat ću na grafičku karticu i na integriranu grafiku ili stručno nazvano onboard graphics

ja vam nemam blage veze o fleširanju biosa

17 godina

Je li ta konfiguracija (ploca + proc + memorija) ikad radila?

Da li imas buzzer (zujalicu) spojenu na plocu? Ako imas, jel ti daje nekakav beep kod ili jednostavno suti?

Daj nam malo vise info jer ovako, mozda ti monitor ne radi... (zezam, ali tesko je nac dijagnozu bez informacija).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice