Igrice mi rade sporo

poruka: 8
|
čitano: 5.524
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Igrice mi rade sporo

Ovako Inače igram World of Warcraf I kad uđem unutra ljepo radi al ima nekih trenutaka kad zatroka i 10 sec traje trokaža

kad pusi opet sve normalno.....  opet nakon par sec zatrokira ne kužim zašto mislio sam da je grafička u pitanju al neznam....

Ugl PC : Graf: ATI Radoen HD 3600 Series , Dual Core Procesor 5200+ 2,71 ghz , 2 GB of RAM Windows XP servis pack 3

A Troka mi SAN andreas -_-

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igrice mi rade sporo

ugl koji mislim da te windows jebe nezz sad tocno

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Igrice mi rade sporo

Mora bit grafička ili Xp. Ja mislin da ti je do grafičke. Provaj je izvadit i očistit pa će onda valjda radit.

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
15 godina
neaktivan
Igrice mi rade sporo

Probaj dić nove windovse instalirat nove drivere i provjeri temperature ak su velike očisti prašinu skini cooler promjeni pastu i trebalo bi radit

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igrice mi rade sporo

Windowse sam rušio prije mijesec dana .... Imo sam windows 7 al mi je istekla aktivacija....

7 mi je radila isto ko xp ... Kad vadim grafičku jel je  mogu sijebat nekako ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Igrice mi rade sporo

pa nebi smio, (recimo)

samo pazi na jackove, da ne strgaš nekaj, ostalo ćeš sve skužit kad ju izvadiš, naravno pazi kad ju vračaš natrag, isti slučaj, pazi na jackove! ne guraj na silu, kad sjedne onda stisni

a skidaš ju tak, da odšarafiš onaj mali šarafić s kojim je pričvršćena, ištekaš vga ili dvi kabel, ovisno koji imaš, to ja neznam, i lagano potegneš prema gore... i to ti je to!

nemoj ju strgat! nemoj cimat lijevo desno kada vadiš, sve lagano i trebala bi preživjeti jedan dio operacije,!

15 godina
neaktivan
Igrice mi rade sporo

Skužio sam šta je grafička mi se  pregrijavala izvadio sam jedno 5 kg prašine iz komp :S nez od kud to

sad radi ko zmaj Hvala svima na pomoči ! Namigiva

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Igrice mi rade sporo

Ovako graficka Gigabyte geforce gt 420 2gb ddr3 128bit,procesor amd athlon II X2 250 3ghz i 4gb rama. I zašto dok ocu igrati Euro truck simulator 2 i saints row 2 malo mi steka,a zašto a prodavac mi je rekao da bi trebala pokretati bez problema i jače igrice,a Mafia 2 mi radi ko raketa bez stekanja! Pomozite molim vas!

,hodkohd
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice