HP 4710s često zamrzavanje na windowsima 7pro

poruka: 9
|
čitano: 2.542
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zamrzavanje HP 4710s sa Windows 7 operativnim sust

Nedavno sam kupio Hp 4710 s, instalirani su orginalni windowsi 7, kompjutor mi se često zamrzne, nema pravila u koje će se to vrijeme dogoditi, kompjutor se zamrzne kada ja pokušam pokrenuti neku naredbu sa strelicom miša, znači nikada se nije  do sada  zamrznuo na način da ja nešto nisam pokrenuo prije toga (sam od sebe). Kada se to dogodi ne mogu pokrenuti task manager, nego ga moram srušiti mehanički na gumb paljenja. To smrzavanje kompjutora se događa bar jednom nakon što  svaki put upalim kompjutor  u toku rada....

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Zamrzavanje HP 4710s sa Windows 7 operativnim
Geometar kaže...

Nedavno sam kupio Hp 4710 s, instalirani su orginalni windowsi 7, kompjutor mi se često zamrzne, nema pravila u koje će se to vrijeme dogoditi, kompjutor se zamrzne kada ja pokušam pokrenuti neku naredbu sa strelicom miša, znači nikada se nije  do sada  zamrznuo na način da ja nešto nisam pokrenuo prije toga (sam od sebe). Kada se to dogodi ne mogu pokrenuti task manager, nego ga moram srušiti mehanički na gumb paljenja. To smrzavanje kompjutora se događa bar jednom nakon što  svaki put upalim kompjutor  u toku rada....

morat ćeš se malo poigrati driverima...hp 4710s je prvotno prilagođen visti,pa su onda na njega stavili win7,s time da se neki driveri moraju apdejtati,moraš malo prokopati oko toga...

15 godina
neaktivan

Jeli se to cesto dogada ili???jer ja mislin kupit njega pa bi tija znat jel to pamtno???'

ukic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HP 4710s često zamrzavanje na windowsima 7pro
ukic kaže...

Jeli se to cesto dogada ili???jer ja mislin kupit njega pa bi tija znat jel to pamtno???'

na taj laptop sam najprije instalirao xp, a potom sedmicu. radi bez greške i dan danas. ako ćeš ga kupiti, kupuj, dobar je stroj.

16 godina
neaktivan
ukic kaže...

od 6 vlasnika koje ja znam tj. posjeduju hp4710s, samo jedan ima problema kao kod ovoga u prvom postu, ali gresaka je sigurno u ramu, tako da ce se ram mjenjati i trebalo bi da radi bez problema, a za ove ostale nema frke

EDIT: naravno, kupi!Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 10:40 (nlo93).
18 godina

Ja ga takodjer imam... i na njemu 7micu... sve radi ok...

Kao sto ti je gore netko napisao... memorija vjerovatno ne radi kako treba... testiraj ju preko memtesta ili cime vec...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fala van jer kupujen ga za dva dana pa san tija bit siguran...Smijeh

ukic
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
ukic kaže...

Fala van jer kupujen ga za dva dana pa san tija bit siguran...Smijeh

Vrhunski laptop za te novce... Topla preporuka!!

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan

Pa da nasa san ga u technomaxa za 5199kn i to ovaj novi vc436ea

ukic
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: