Hp 15-d050sm driveri problem?

poruka: 9
|
čitano: 7.109
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Kupljen je dotični laptop. Gore je Wn 7 64x, instalirani svi driveri sa HP stranice. Nakon toga još sa SlimDrivres - programom updatani isti.

Međutim, USB - 3 porta(2,0 i 3,0) - nijedan ne radi, isto kao i  web camera. Molim pomoć,u svezi pripadajućih drivera.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Hp 15-d050sm driveri problem?

Probaj sa Driver Booster ili Driver Fusion

15 godina
Makaveli2 kaže...

Probaj sa Driver Booster ili Driver Fusion

Probao i sa jednim i sa drugim, ali i dalje ništa.

Kaj sad???

Hvala.

16 godina

-driveri, + upali autoupdate drivera. Što si od tog probao, gdje je problem?

btw, razni driverwizardi su nepotrebno smeće.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 1
15 godina

Skinuo sam ih sa službene stranice, sve živo. Uglavnom, čekam da me nazovu iz HP tehničke podrške. Za početak su mi rekli da je WIN 8 friendly, pa ako bih mogao staviti WIN 8, pa probati driver od WIN 8.

Sad čekam da me nazovu...

17 godina

Stavi ove drivere i radit će, provjereno.

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina

Jel ko probao staviti Windows 8.1 x64 na ovaj laptop?

Svaki put mi instalacija stane na 88% ili 89%... Javi grešku 0xc0000005

Probao sam valjda sve živo, instalaciju s DVD-a, s USB-a, iz UEFI-a, iz BIOSA.. prema ovim uputama

Probao sam s različitim ISO datotekama...

Ne znam više šta nisam probao, možda staviti 32-bitne, ali kak ce opet driveri radit, na stranici samo vidim drivere za 64-bitne win7 i win8.1

Svaki put sam pobrisao sve particije i kreirao nove.. Jedino sam primijetio da se jednom kreiraju one pomoćne MSR particije i koje sve ne, a jednom ne.. Valjda ovisno dal je preko BIOSA ili UEFI-a..

A kad instaliram Windows 7 x64, nema nijednog jedinog drivera gore.. Ne mogu na net da skinem koji, ni preko etherneta ni preko wlana, ne mogu ništa prebaciti gore jer ne prepoznaje usb-ove, vanjski hdd..

Sad opet instaliram win7 x64 pa da probam možda spržit drivere na cd i probat tak prebacit, al nisam baš optimističan...

Ima ko kakvu ideju ili je imao sličan problem? Da zna možda neko kak ce sigurno radit.. Jer sam probao toliko kombinacija da vise nisam ni siguran koje sam sve isprobao..

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bok. Ne znam ak je prekasno, ali uglavnom, problem drivera možeš riješiti na način da Wireless ili Ethernet drivere (ovisi kako se spajaš na net) nasnimiš na CD/DVD. Možeš i sve ostale, chipset, USB itd.

LP

15 godina

Zaboravio sam javiti da sam rijesio.. Upravio tak kak predlazes..

No svejedno mi nije jasno na koju foru instalirati osmicu...

★★★★★☆
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice