HDD Maxtor problem

poruka: 5
|
čitano: 2.297
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HDD Maxtor problem

Poštovanje imam navedeni hard disk od 500GB koji je star dvije godine. Jučer mi je windows počeo izbacivati grešku kako je naišao na problem sa diskom i preporučio mi sigurnosno kopiranje. Danas sam obrisao sve particije i nanovo instalirao windowse. Disk sam formatirao samo windowsi su na njemu, provjerio ga s tune upom i nema grešaka, ali opet mi je izbacio istu poruku kao jućer. Jel tko imao sličan problem, je li moguće da će disk riknuti uskoro?

Greška koju izbacuje Greška koju izbacuje
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 19:57 (Gamer535).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HDD Maxtor problem

Ako si na novom formatiranju prilikom instalacije, izabrao quick, pogriješio si. Ona druga dugačka opcija formatiranja ima razlog sporosti jer se disk formatira i uz put se provjeravaju svi sektori na ispravnost. Što si koristio, quick format ili običan?

Sada probaj free hdtune i pokreni provjeru ispravnosti diska.

http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HD-Tune.shtml

Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HDD Maxtor problem

Za Seagate/Maxtor diskove postoji software SeaTools, skini ga, instaliraj na CD i bootaj s njega.

Napravi dijagnostiku (postoji nekoliko testova) i ako se pokaže ispravnim, prije nego ponovno instaliraš Windowse napravi Full Erase (također dostupno s CD-a).

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HDD Maxtor problem

Koristio sam quick, napravio sam error scan s hd tune i sve je u redu svi kvadratići su zeleni. Ali health izbacuje upozorenje koje ne znam što znači i dali je problem ozbiljan. Evo slike.

15 godina
neaktivan
Re: HDD Maxtor problem
macak kaže...

Za Seagate/Maxtor diskove postoji software SeaTools, skini ga, instaliraj na CD i bootaj s njega.

Napravi dijagnostiku (postoji nekoliko testova) i ako se pokaže ispravnim, prije nego ponovno instaliraš Windowse napravi Full Erase (također dostupno s CD-a).

Skinuo zapržio na 4x botam krene sve i onda kad mi traži uređaj sve se zamrzne i ništa 0 bodova.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice