Hard Disk

poruka: 6
|
čitano: 1.489
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Hard Disk

Pozz svima, evo tek sam se danas registrirao na ovaj forum pa se nadam da cete mi pomoci...
Ovako: imam stari komp koji ne koristim i na njemu ima hard disk oko 150 il 200GB nisam siguran, i sad hocu da ga prebacim u novi komp ako je to ikako moguce..
Na hard disku od starog kompa je windwos xp, dok je na ovome mome koji sada koristim Windows 7...
Ovaj stari hard disk nije nikako ciscen znaci ima jos podataka na njemu, a mozda i virusa ne razumijem se bas u to..
Sad hocu da taj stari disk ocistim al ne znam kako, stari komp ne radi ( mozda bi radio kad bi novi sistem digo ) i kad ga ocistim ubacio bih ga u novi komp

I imam jos jedno pitanje, dal mogu bit 2 hard diska u jednom racunaru??

HVALA UNAPRIJED

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hard Disk

Samo ga spoji i pokreni računalo. Računalo će ga prepoznati i možeš izvući sa diska ono što ti treba. Ako i jeste zaražen, virusi ti neće praviti problem jer ćeš nakon što izvučeš ono što ti treba, formatirati kompletan disk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Hard Disk
phoenix2003 kaže...

Samo ga spoji i pokreni računalo. Računalo će ga prepoznati i možeš izvući sa diska ono što ti treba. Ako i jeste zaražen, virusi ti neće praviti problem jer ćeš nakon što izvučeš ono što ti treba, formatirati kompletan disk.

kolega fenix?! mislis nakon sto skenira stari hard s nekim antivirusom i uvjeri se da nije nista zarazeno pa onda prebaci to sto treba{#}, jer sta mu vrijedi ak zarazene fajlove prebaci na novi, ne?{#}  mala ispravka jer vidim da covijek stvarno nezna!{#}

Intel Core™ i7-4770S inside
11 godina
neaktivan
Re: Hard Disk
phoenix2003 kaže...

ma ne treba mi nista sa tog diska samo da ima malo vise prostora :D

15 godina
neaktivan
Hard Disk

Potreba da se spašavaju podaci sa diska uglavnom uglavnom se svodi na muziku, filmove i fotografije koji obično nisu inficirani virusima. Slobodno spoji disk i formatiraj ga. Neće biti problema. Kad pokreneš  "Format", isključi Quick format (vidi sliku).

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 19:15 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hard Disk

Da ne otvaram novu temu, imam jedno pitanje. Jučer sam skinuo 4 sezone jedne serije sa torrenta i sve skupa je zauzimalo 18.1 GB. Nakon što sam završio skidanje torrenta preselio sam sve na eksterni HDD i obrisao seriju sa računala. Prije mi je na C: disku bilo slobodno 40,4 GB i nakon što sam skinuo torrent, slobodni prostor je se smanjio - to je normalno, ali zašto nakon brisanja serije na C: disku se ispraznilo malo prostora? Sada mi je slobodno slobodno samo 20 GB.

Mene zanima gdje je ostatak tih datoteka? Kako da vratim da mi bude 40,4 GB slobodno na C: disku? System Restore ne pomaže.

Hvala.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice