Hard Disk star 3 mjeseca ima nestabilne sektore?

poruka: 69
|
čitano: 7.887
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Hard Disk star 3 mjeseca ima nestabilne sektor
Praetorian1 kaže...

Ja sam uvjeren da 10 forumaša napravi hd tune error scan da bi ih 6 imalo crvenih kockica

Meni na hd tune programu nije nasao nijedan losi sektor niti ikakvu gresku koristim Samsung HD322HJ koji je prezivio cak brisanje MBR ali sve se da srediti Ultimate Boot CD-om i nijedan podatak nisam izgubio. Krivac sa greskom na mbr je prevelik broj particija cak 17. Zasada imam 7 particija i nema problema sve radi perfektno osim sto se cuje zujanje ali to je sve do fragmentacije datoteka :)

16 godina
protjeran

17 particija?!!pa cemu to treba?ja nikad nemam ni jedne partcije,svi govore ma stavi si 2 particije ak ti odu windowsi sve ti ostane na drugoj, aha u 10 godina nikad nista nije otislo osim ovog eksternog sto mi je neki dan vrisnio al i sa njega cu spasit podatke cim mi dode novi disk

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
bugonja kaže...

17 particija?!!pa cemu to treba?ja nikad nemam ni jedne partcije,svi govore ma stavi si 2 particije ak ti odu windowsi sve ti ostane na drugoj, aha u 10 godina nikad nista nije otislo osim ovog eksternog sto mi je neki dan vrisnio al i sa njega cu spasit podatke cim mi dode novi disk

ma glupost majkemi svaka vecinom ih bilo oko 5 GB a na jednoj vise od 100 gigabajta. Staces samo sisteme isprobavao onako bezveze vecinom modifikovane windows xp i w7 verzije ali sad sam to sve vratio natrag na 7 particija slazem se za tvoj disk eto imao bih i ja jednu ali sad nemogu da spajam ponovo jer je sve puno. za taj externi moze se valjda spasit probaj popravit MBR :)

Evo moja slika HD Tune-a disk star 2 godine i 8 mjeseci

Test Test
16 godina
neaktivan

Samo da vam javim, danas u 10 i 35 preminuo je moj HD. Pokoj mu duši.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje...

Windows 7 kada je komp u idleu sam defragmentira disk?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Imam jedno pitanje...

Windows 7 kada je komp u idleu sam defragmentira disk?

Da, ima zadacu (task) za to. Lako se iskljucuje... U Start upisi  Defragment i kad se pojavi prozor klikni na  Turn Off Schedule

IMHO

Ovo je korisno i da se stelati da jednom mjesecno defragmentira (vise od ovoga nema smisla)

Ja ga koristim geekovski preko command prompta. Upises defrag C: /U /V

/U   je da ti isprinta (na prozoru command prompta) progres dok /V printa "verbose" izvestaj (verbose=detaljno)

Relation to the original topic decreases with every single post
16 godina
Praetorian1 kaže...

Samo da vam javim, danas u 10 i 35 preminuo je moj HD. Pokoj mu duši.

to zapraf oće reči da još nisi poslao disk na zamjenu!zakaj?

nije da si trebao čekati da skroz krepa...

napokon dočekao DNF!
16 godina
neaktivan

Nisam ga poslau budem, sad sam stavio stari.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozz imam slican problem.dakle komp mi se vec neko vrijeme pri bootanju zna rusiti(gasiti ili resetirati),kad gledam vide ili igrice cuje se uzasan zvuk na disku(kao da nesto pada)zatim se sve zamrzne i komp se ugasi ili resetira,to se ne dogadja uvijek,on inace radi bez problema nakon 4-5 rusenja,ali je strasno iritantno jer mi treba sat vremena da komp pocme normalno radit... mislim da je do hard diska jer se i hdd lampica ugasi ako se komp zamrzne...

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice