Grafički problemi 7600 gs

poruka: 13
|
čitano: 2.590
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

kao prvo sorry ak sam fulo pdf, valjda sam pogodio...

ovako, događaju mi se neke čudne stvari kod određenih igra tj. na većini igara, evo i screenshotova da ne trkeljam bezveze:

http://img689.imageshack.us/img689/2174/48713177.png

http://img96.imageshack.us/img96/9582/38529556.png

e sad, komp je krš moram priznat, P4 2.0 Ghz, 1 gb rama, geforce 7600 gs al stvar je u tome da se to događa i kod starijih igara recimo...

neke igre nove nemaju te probleme, prije se to počinjalo pojavljivat tek nakon nekih pol sata igre, sad je taj slučaj odmah čim startam...

taj problem sam imo i prije, nesto je sam od sebe nakon nekog vremena al sad se opet počelo pojavljivat nakon reinstalacije windowsa...

molim pomoć nekog ko zna, ak ništa mislite o toj mojoj jadnoj drtini koja bi mogla izletit kroz prozor ak se ovo nastavi...Plač

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Grafički problemi 7600 gs
Jesi li overclockirao grafičku?
15 godina
neaktivan

eh super, još da nisam teški noob oko kompova i kad bi znao kak se to radi... može help?

15 godina
neaktivan
Gledaj meni se to događalo prilikom lošeg overclocka grafe, pa ako si instalira neki program za tuning i prčka po njemu, onda je sigurno je to. Skini CPU-Z program, pa instaliraj, pokreni ga i onda klikni na Graphics. Pogledaj na kojem je taktu, pa odi na google potraži tvoju karticu pa pogledaj na kojem taktu defaultnom radi. Ako se ne podudara sa onim što piše na cpuz onda si je overclockira krivo ili i ili netko drugi. Drugo neznam stvarno što bi moglo biti osim toga.
15 godina
neaktivan

evo jesam, nije overclockana sve po defaultu... 

17 godina
neaktivan

Skini nove drivere!!

Random chance seems to have operated in our favor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa jesam, isprobo sam jedno 10-ak drivera, sa svima je isto...

17 godina
neaktivan
Junkie kaže...

pa jesam, isprobo sam jedno 10-ak drivera, sa svima je isto...

Onda se igraj sa grafičkim postavkama igre dok ti to ne nestane. Ako ti se to pojavljuje na svim novim igrama vrijeme je za novu grafičku.

15 godina
neaktivan

stvar i je u tome da nije u pitanja da li je nova ili stara igra... neke nove rade super a neke stare opet imaju taj problem...

17 godina
neaktivan
Junkie kaže...

stvar i je u tome da nije u pitanja da li je nova ili stara igra... neke nove rade super a neke stare opet imaju taj problem...

Koje su temperature i koji je chipset matične, ima li ventilator grafička na sebi?

16 godina
neaktivan

Ne stavljaj nove drivere od nvidije, AGP ti u njima nije više službeno podržan. Probaj staviti što starije drivere (savjet odi na omegadrivers.net i stavi njihove stare drivere). Ako sa problem nastavi pojavljivati, vjerojatno ti je memorija na grafičkoj počela odlaziti. Svakako, provjeri i memoriju od kompa sa mem testom.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

adapter properties-advanced-troubleshooting-

"enable write combine" unčekiraj

restart

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

moj problem je ovo pogledajte video 

Ne moguce da je graficka jer sam je menjao uzeo sam bolju ni drajveri sve sam skidao ako moze pomoc bicu zahvalan ... moj system je : AMD Athlon(tm) 65 Processor 
                                                                      2.01 GHz , 512 mb Ram  

Nvidia GT 220   1024Mb

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice