Gašenje USB periferije

poruka: 4
|
čitano: 683
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Gašenje USB periferije

Pozdrav!
Dakle, problem je nastao kod instaliranja "nove" grafičke, R9 270 XFX. Naime, tjekom igranja zahtjevnijih igrica (Far Cry Primal, Warrhammer Total War) dolazi do gašenja tipkovnice i miša spojenih preko stražnjih usb portova (Tipkovnica je SteelSeries apex 350, Miš Sharkoon Fireglider).Tipkovnica i miš se ugase na cca sekundu (što je vidljivo prema gašenju svijetla na doticnima) te se zatim opet upale ko kod paljenja racunala. Pokusao sam fore tipa u hardvare manageru iskljuciti da racunalo moze samo gasiti USB portove, provjerio sam nekoliko puta drivere za graficku, reinstalirao windows (7, 64bit), kupio novu bateriju za maticnu. Ovaj problem nije se javljao sa starijom (manje zahtjevnom sto se struje tice) grafickom te se ne javlja kod drugih stvari (surfanja netom, gledanja filmova itd). Tijekom igranja memory usage digne se na 99% (4 Gb RAM-a).
Pa me sad zanima, sto bi problem mogao biti, dal je u napajanju(Xilence i nije bas neka firma), grafickoj kartici ili necem trecem? moja konfiguracija je:
Xilence 580W

ATI Radeon R9 XFX 270

AMD Phenom II x4 955

KINGMAX DDR3 2GB 1600Mhz (Oc na 1866 zbog maticne) x2

Seagate 7200rpm 300Gb

Gigabyte 790XTA-UD4

Hvala na pomoci :)

0 0 hvala 0
12 godina
Gašenje USB periferije

Imas smece od napajanja, nebi se cudio da ti ono radi problem. Ako imas kakvog frenda/rođaka sa solidnim pc-em odnesi peroferiju tamo pa probaj igrati kod njega mada sumnjam da su i mis i tipkovnica neispravni i da se gase u isto vrijeme.

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
Re: Gašenje USB periferije

usb/miš-tipkovnica ne mogu imati veze s novom VGA.. ali gašenje zbog napajanja može + sve stari-kvari se (mbo nadalje), btw 4GB je nedovoljno.. baterija baš nikave veze ne može imati (jedino datum-sat.. tj nema veze nakon paljenja, važna je samo prije paljenja dok nema struje).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
8 godina
Gašenje USB periferije

Hvala vam pun odečki, probao sam sa napajanjem iz novog računala EVGA SuperNOVA GQ 650W i izgleda da u prvih sat vremena nije bilo nikakvih problema, javim jos ima li problema navecer, kada dodatno istestiram.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice