Gašenje monitora

poruka: 8
|
čitano: 1.390
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Gašenje monitora

Evo ovako imam jedan problem koji se samo iznenada pojavio pa bih molio pomoć,ako je itko imao sličan problem dali zna možda rješenje.Uglavnom prilikom igranja bilo koje igre nakon par minuta,monitor se zacrni i izbaci iz igre,i sa strane dolje izbaci mi od nvidia drivera da "the display has stopped working"naime probao sam stavljati drivere nove ali jednostavno nepomaze,grafička mi je nVidia 8800 512mb,neznam dali mi je to do grafičke ili nečeg drugog,taj se problem pojavljuje samo tijekom igranja,normalnim radom pri kompu sve radi normalno.Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gašenje monitora

Možda zbog visoke temperature grafičke. Probaj provjeriri temperaturu.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gašenje monitora

Meni se čini da je ventilator na grafičkoj prestao raditi, otvori kućište dok je igra pokrenuta i gledaj da li se vrti ventilator na procesoru i grafičkoj. Ako je sve u redu onda bih rekao da napajanje ima problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Gašenje monitora

Hvala,ipak je izgleda do pregrijavanja,rastavio sam i ocistio sve detaljno i ostavio otvoreno kučište cijeli dan nije mi se ni jednom ugasio,provjerio sam rade oba ventilatora,ali izgleda da se prašina zavukla kod ventilatora od graficke koju sam uspio ocistit pa sada radi sve,jos jednom hvala;)

18 godina
neaktivan
Gašenje monitora

Ima još jedna stavr koja mi nepredstavlja problem ali opet zna nekada nervirati,prilikom paljenja kompa monitor se uopšte nepali nekad,nego da bi i monitor proradio zajedno s paljenjem kompa moram ga restartat i onda se upali,mislio sam da mi monitor nevalja,pa sam probao kod frenda odnio monitor i svaki put je radio normalno samo kod mene se to desava,taj problem imam od 1 dana od kada sam komp kupio,kad bi ga odnio na servis njima bi uvijek valjalo,pa me zanima jel zna netko rješenje za taj problemčić?do grafičke možda problem ili nešt?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gašenje monitora

probaj promijeniti kablove

16 godina
neaktivan
Gašenje monitora

Napamet govorim ali, možda ima veze sa postavkama u biosu vezano za grafičku ako imaš i integriranu na matičnoj.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Gašenje monitora

Hvala ekonomistu ipak je do kablova izgleda bio problem promjenio sam kabal i sada sve ide glatko pali se uvijek izgleda da je ovaj gubio kontakt negdje prilikom paljenja

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice